Din punct de vedere biologic, femeile sunt însărcinate timp de nouă luni, însă cu aura copilului se poate ajunge până la 10-12 ani. Dacă mamele ar conștientiza aceste lucru, copiii ar putea fi scutiți aproape în totalitate de energie rea. Schimbul de energie pozitivă dintre mamă și copil este primordial. Când bebelușul se afla în uter, prima lui chakra este adormită, deoarece prima chakra a mamei servește atât pe ea, cât și pe fătul ei. Odată ce cordonul ombilical este tăiat la naștere, acesta trezește simultan prima chakra a bebelușului. Dar, cordonul energetic invizibil încă conectează a doua chakra a mamei și a bebelușului. Se dispersează doar după un deceniu.

În anii de formare, mama își hrănește bebelușul cu energia ei

Un moment important despre alăptare. Sânul este cel mai bun atunci când privești ora de hrănire nu doar ca pe o livrare de nutrienți, ci ca un transfer de energie. Specialiștii vă încurajează cu tărie să o priviti ca pe un timp sacru de hrănire vibratională. Așadar, chiar dacă preferi să hrănești cu biberonul, întoarce chakra inimii bebelușului către a ta, încetinește-ți respirația, dacă este posibil, ai contact cu pielea și bucură-te de această formă de meditație.

Grija de sine energetică a mamei nu este doar actul iubirii de sine, ci și actul de iubire pentru bebelușul ei. Somnul desigur este foarte important pentru menținerea energiei corpului sus, dar ai grijă de aura ta făcând meditații. Poate fi ceva ușor, pe care să o faci din mers atunci când ieși cu căruciorul. Fă dușuri energetice frecvente! Întărește-ți limitele, urmărește-ți vorbirea de sine (interior trolling), fă-ți un jurnal de recunoștință înainte de a merge la culcare.

Reamintiți-le partenerilor voștri că și ei sunt implicați cu energia lor în această “sarcină energetică”.

Toate graficele se concentrează pe rata de creștere a bebelușului sau, mai târziu pe notele școlare. Sterilizarea este importantă când vine vorba biberoane, dar nu înconjură bebelușul cu mediu steril energetic. Continuă să-l conectezi și să-l înconjori pe micuțul tău cu coconul aurei tale. Transformă-ți aura în cuibul de lumină unde aura copilului tău se poate forma și prospera.