mamaplus

Câte kilograme are Gina Pistol, la 10 luni de când a născut: „Mă apuc de sport și dietă”

-
//
19.01.2022

Gina Pistol a devenit mamă în luna martie a anului trecut și de atunci a trăit tot felul de provocări ale maternității. Deși a avut mai multe tentative de a scăpa de kilogramele în plus acumulate în perioada sarcinii, proaspăta mămică nu se prea poate lăuda cu rezultate vizibile. Tocmai de aceea, a decis să își facă mai mult timp pentru sport și să fie mai atentă la alimentație.

Gina le-a mărturisit fanilor că la 10 luni de când i-a dat naștere micuței Josephine cântărește 65 de kilograme. Ea spune că are de gând ”să-i facă o surpriză trupului” și se apucă urgent de sport și dietă, pentru că nu se prea împacă bine cu cântarul.

„Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. Sport n-am mai făcut de vreo 3 ani. În luna a noua de sarcină îmi arăta cântarul 80 de kilograme. Acum, la 10 luni distanță, atât îmi arată cântarul. Nu sunt în cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva. Adevărul este că mă simt muuuult mai bine când fac sport, când mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și un tonus psihic.”, a scris Gina Pistol pe contul său de Instagram.

Pentru a reveni la formele de altădată, prezentatoarea TV spune că va urma un program special de 12 săptămâni, urmând să fie ghidată de o antrenoare de fitness. Mai mult, Gina Pistol le-a promis urmăritorilor săi câteva poze noi cu rezultatele obținute în urma acestui program.