mamaplus

Blake Lively, despre diferența dintre a avea doi și trei copii: ”Este de parcă am trecut de la doi la 3000”

-
//
16.07.2021

Celebra actriță Blake Lively s-a bucurat de o zi în oraș cu cele trei fiice ale sale. Mama în vârstă de 33 de ani a fost surprinsă de paparazzi în New York alături de James, Inez și Betty. Două dintre fetele ei stăteau într-un cărucior, iar cea mică era ținută în brațe de către actriță.

mamaplus

Blake Lively a ales să poarte pentru această ieșire un outfit all black, accesorizat cu o geantă Chanel, sandale și ochelari de soare. Fiicele ei au purtat și ele ținute relaxate.

mamaplus

Blake Lively și soțul ei, Ryan Reynolds, formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete de la Hollywood. Cei doi s-au căsătorit în septembrie 2012 și au împreună trei fete: James, în vârstă de 6 ani, Inez, de 4 ani, și Betty, de 1 an.

Blake Lively a vorbit într-un interviu desprecât de greu este să crești trei copii. 

„Este de parcă am trecut de la doi la 3000. Avem atât de mulți copii! E o nebunie, suntem depășiți. Noi, părinții, avem destul de multe de făcut. Oamenii spun că nu sunt diferențe între a avea doi sau trei copii, că este destul de ușor – aceste persoane nu au trei copii, de fapt. Este o adevărată nebunie. Devine din ce în ce mai greu să pleci de acasă. Încep să te întrebe: „Unde te duci? Când vii acasă? De ce ne lași singure?”. Iubesc să am fete, e incredibil.”, a spus Blake încercând să explice care este diferența dintre a avea doi și trei copii.