mamaplus

Nicole Cherry, aspru criticată că nu alăptează la sân, la doar câteva zile după ce a născut

-
//
02.12.2021

Cântăreața Nicole Cherry răspunde reproșurilor de pe rețelele sociale privind felul în care își crește copilul, apărute deja la doar câteva zile după ce a născut. Aceasta a adus-o pe lume pe fiica ei, Anastasia, pe 27 noiembrie, la vârsta de 22 de ani, iar acum artista a început să se confrunte cu toate problemele cu care are de-a face o proaspătă mamă. Nu doar că trebuie să se ajusteze la o viață nouă și extenuantă, încercând să-și crească fiica așa cum știe mai bine, dar este și nevoită să facă față presiunii publice.

După ce a născut-o pe fiica ei, Anastasia, artista a dorit să-și țină fanii la curent cu schimbarea majoră din viața ei și a postat o fotografie alături de partenerul ei de viață și de fiica lor. Deși majoritatea celor care o urmăresc a reacționat pozitiv, transmițând felicitări și urări de bine, o parte din public s-a arătat imediat îngrijorată de faptul că artista își hrănește copilul cu biberonul.

Observațiile au condus, după spusele cântăreței, la o avalanșă de mesaje privind acest subiect. Nicole Cherry răspunde punându-i la punct pe fanii care consideră că au dreptul să se amestece în viața ei și să îi dea sfaturi nesolicitate despre cum să-și crească mai bine copilul.

Într-un material video în care apare purtând-o pe Anastasia la sân, Nicole Cherry răspunde exasperată fanilor care nu îi mai dau pace. „Calmați-vă cu sânul! Calmați-vă, vă rog. Nu îmi mai dați mesaje, vă rog!”, spune aceasta chiar în timp ce alăptează.

La puțin timp după naștere, Nicole Cherry făcea primele declarații privind venirea pe lume a fiice ei: „E minunată, nu că e a mea, dar e minunată! M-am topit, nu mai pot după ea! Doamne, ce frumos! Vă mulțumim pentru mesaje, am primit enorm de multe. Vă mulțumim pentru toate gândurile bune. Ne vedem curând. Suntem bine!”.

mamaplus