mamaplus

Un tătic își pune masca de înot în timp ce schimbă scutecele bebelușului: ”Urați-mi succes”

-
//
17.11.2021

Inventivitatea și creativitatea unor părinți nu are limite! Este și cazul prezentatorului TV din România, Dani Oțil, care a devenit tătic în data de 11 septembrie 2021 și abia învață cum e să îți îndeplinești toate sarcinile de părinte responsabil. Ei bine, Dani s-a dovedit a fi un tătic cu o imaginație bogată și a găsit o soluție inedită pentru momentele mai puțin plăcute care fac parte din rutina zilnică de îngrijire a bebelușului.

Să recunoaștem, schimbatul scutecelor nu este o treabă plăcută, mai ales când copilașul o face rar (ne referim la scaun, bineînțeles). Dacă unii părinți trag la sorți atunci când vine vorba de acest moment, în familia lui Dani Oțil, tăticul este de gardă, pentru că mămica se ocupă de alăptat și este mai mereu obosită.

Pentru că este un tătic implicat, Dani și-a pus masca de înot în timp ce îi schimba scutecele micuțului Luca, mărturisind că bebelușul n-a mai făcut 12 ore nimic și vă dați bine seama ce înseamnă asta. ”Urați-mi succes!„, a mai adăugat proaspătul tătic, în speranța că îi va încuraja astfel și pe alți părinți care au aceeași rutină zilnică.

mamaplus

O soluție inedită, nu-i așa, dragi părinți?