mamaplus

Șapte moduri deosebite de a sărbători primul Crăciun al bebelușului tău

-
//
20.12.2021

Primul Crăciun al bebelușului este în mod cert un eveniment ce trebuie prețuit. Pe lângă ideea de a face multe fotografii lângă pomul de Crăciun, ai putea să-i aduci în dar o păturică personalizată de Crăciun sau chiar o cutiuță muzicală. În continuare, îți vom prezenta câteva moduri creative de a marca prima sărbătoare petrecută împreună și de a o face cât mai memorabilă.

Fă un ornament personalizat

Agață în brad un ornament pictat cu numele și data nașterii micuțului tău. În fiecare an, poți scoate acest ornament, pentru a-ți aminti de primul Crăciun al bebelușului.

Creează-ți primul ornament foto

Pune poza bebelușului tău într-o ramă micuță și agaț-o în brad. Fă același lucru în următorul an și agață cele două ornamente unul lângă celălalt. Pe măsură ce anii trec, vei avea poze cu micuțul tău de la fiecare Crăciun.

Transformă ciorapelul micuțului în unul festiv

Atârnă ciorapelul de Crăciun lângă cele pentru daruri. Decorează-l cu numele copilașului și cu anul în care ați petrecut primul Crăciunul împreună.

Păstrează primul costumaș de Crăciun al copilului tău

De Crăciun, îți poți îmbrăca micuțul în haine roșii și verzi. Aceste haine pot fi păstrate și scoase de fiecare dată când vrei să-ți amintești de sărbătorirea primului Crăciun împreună. Când le vei scoate în anul următor, vei constata cât de mult a crescut bebelușul tău.

Dă-i micuțului în dar o jucărie de pluș

Îi poți cumpăra un Moș Crăciun, reni, îngeri sau elfi în miniatură. Pe măsură ce bebelușul va crește, vei avea mereu jucăria, pentru a-ți aduce aminte de primul său Crăciun. În timp, ar putea deveni chiar jucăria preferată a copilului tău.

Scrie-i o scrisoare copilului

Chiar dacă vor trece ani până când o va putea citi, această scrisoare poate însemna mult pentru tine, dar și pentru el în viitor. În scrisoare, spune-i cât de fericită ești că îți petreci primul Crăciun împreună cu el. Mulțumește-i pentru primul său cadou oferit ție: nașterea lui.

Fă-ți un album foto de Crăciun

Decorează coperta albumului cu numele și data nașterii micuțului tău. Umple albumul cu poze de-ale tale împreună cu el și cu câte o felicitare de Crăciun. De asemenea, îi poți scrie o scurtă descriere a modului în care și-a petrecut primul său Crăciun – ce cadou i-ai făcut, ce a mâncat sau ce i s-a părut terifiant – și o poți adăuga în album.