mamaplus

Imaginea anului 2020: un nou-născut smulge masca medicului, imediat după naștere

-
//
19.10.2020

Un medic ginecolog-obstetrician din Dubai a publicat recent o imagine emoționantă care își merită pe deplin dreptul de a fi numită imaginea anului 2020. Poza a fost surprinsă chiar la câteva clipe după venirea pe lume a bebelușului. Micuțul a încercat să-i scoată masca de protecție.

Imaginea postată de medicul dr. Samer Cheaib e însoțită de mesajul: "Cu toții vrem un semnal că ne vom da jos în curând măștile". Mulți au spus că e fotografia anului, alții că o astfel de imagine încălzește inimile și transmite sentimente pozitive cu privire la viitor. În replică, dr. Cheaib a explicat că „este un nou-născut cu viziune”

"Acest copil a fost al doilea dintr-o pereche de gemeni a căror naștere a avut loc acum câteva săptămâni. Tatăl fericit m-a fotografiat ținând copiii. Al doilea a încercat să-mi smulgă masca și tatăl a simțit nevoia să surprindă acest moment. Imaginea e un semnal pozitiv și cred că îi face pe cei care o văd să zâmbească. Pozitivitatea și zâmbetul vor funcționa pentru a spori imunitatea oamenilor și pentru a ajuta la combaterea pandemiei", susțune medicul.

O altă fotografie simbolică a pandemiei a venit din Milano, în martie, cea a unui nou-născut întins pe burtă în pătuț, cu un scutec pe care a fost desenat un curcubeu și mesajul „totul va fi bine!”.

mamaplus