mamaplus

AQUATERRA Wellness & Spa

FITNESS

Clubul Aquaterra pune la dispoziția clienților săi un program de antrenamente fitness în grup, acesta fiind realizat de cei mai buni experți în domeniu. Sala de fitness este echipată cu toate cele necesare pentru practicarea activă a exercițiilor fizice. Abordarea individuală a fiecărui client și atenția acordată detaliilor în timpul orelor de fitness sunt punctele forte a echipei de antrenori. Abonamentele de fitness pot fi personalizate și adaptate după nevoile fiecărui client în funcție de nivelul de pregătire fizică a acestuia.

mamaplus

BAZINUL SPORTIV

Bazinul sportiv de 25 de metri este destinat înotului activ. Antrenamentele în bazin contribuie la dezvoltarea și relaxarea corpului.

mamaplus

SPA

La Aquaterra Wellness & Spa aveți posibilitatea să vă răsfățați pe măsură și să vă cufundați în atmosfera plăcută de liniște. Cel mai mare centru Spa din Moldova vă pune la dispoziție toate tipurile de proceduri benefice pentru piele. Spa centrul Aquaterra vă va uimi prin profesionalismul și abordarea individuală a personalului, iar starea de liniște și armonie nu o să vă părăsească în mult timp după vizita în centrul nostru.

mamaplus

MED SPA

Centrul de Spa Aquaterra oferă o gamă largă de servicii dermatologice și cosmetologice. Centrul de Medicină Estetică al clubului deține echipamente moderne de cea mai înaltă calitate, iar procedurile Spa  sunt efectuate de cosmetologi cu experiență în domeniu. Aici puteți scăpa rapid de problemele legate de piele și siluetă. 

mamaplus

BEAUTY SALON

Aquaterra Beauty Salon este cea mai bună alegere, atunci când doriți să fiți răsfățați cu adevărat. Scopul salonului de frumusețe este să vă accentueze frumusețea prin schimbarea look-ului după placul dvs. Calitatea înaltă a deservirii și echipamentul profesionist stau la dispoziția dvs. oricând. În Aquaterra, procedurile de înfrumusețare devin momente de relaxare, iar atmosfera primitoare vă este garantată.

mamaplus

AQUATERRA HOTEL & SPA

Uitați de grijile cotidiene și anulați toate întâlnirile de afaceri. Aquaterra Hotel & Spa este un hotel de tip Business & Leisure, unde odihna și productivitatea muncii depind una de cealaltă. Potrivit pentru oameni de afaceri care au grijă de sănătatea lor în mod deosebit, acest hotel oferă o gamă largă de proceduri pentru relaxare. În acest centru de Spa, toate  pot fi combinate perfect cu sarcinile de lucru într-o ambianță plăcută și relaxantă.

mamaplus

AQUATERRA Wellness & SPA
Adresa:
bd. Decebal 6/4

AQUATERRA Ciocana
Adresa: 
str. Ginta Latina 12/5

Telefon: (+373 22) 628 000

Facebook
Site

mamaplus