mamaplus

Sancos

Clinica Sancos - fondată la 16 ianuarie 1987 este prima Clinică privată acreditată în Republica Moldova de către Consiliul Naţional de Evaluare şi Acreditare în medicină şi unica instituţie medicală din R.Moldova certificată de către organismele internaţionale – Certificatul ISO 9001: 2000.

Clinica de Medicină Estetică Sancos reprezintă un centru medical în care profesionalismul colaboratorilor se întâlneşte cu exigenţele pacientului contemporan. Fondată încă în 1987, astazi, datorită spectrului larg de servicii prestate, experienţelor profesionale şi a echipei de specialişti, Clinica Sancos este unul dintre liderii pieței de servicii medicale private din Republica Moldova, certificată și de către organismele internaționale.

Prin experiența acumulată, clinica Sancos a reușit să atingă un nivel european de prestare a serviciilor, unde respectul pentru pacient și etica actului medical stau la temelia activității. Astfel, Sancos se poziţionează ca o companie sigură şi stabilă, care pune accent pe modernizarea activității, pe diversificarea şi calitatea serviciilor prestate şi pe consolidarea poziţiei pe piaţă.

De ce anume la noi?

  • Clinica Sancos – este una dintre puținele instituții medico- sanitare din capitală care prestează întreg spectrul de servicii medicale la cel mai înalt nivel tehnologic și profesional.
  • Clinica Sancos – calitate europeană a serviciilor medicale pentru locuitorii țării și oaspeții Moldovei.
  • În clinica " SANCOS" își desfășoară activitatea doar lucrători medicali calificați care îmbină cunoștințele și experiențele acumulate cu atitudinea empatică și delicată față de fiecare pacient.
  • Specialiștii Clinicii Sancos sunt în proces continuu de perfecționare și calificare profesională.

Lista de prețuri poate fi accesată aici 

Adresa: mun. Chişinău, bd. Moscova, 16
Telefoane: +373 (22) 909 909, 373 (22) 909 908
E-mail: info@sancos.md     
 

Orar de lucru:

Luni - Vineri: 08:00 - 20:00
Sâmbătă: 08:00 - 14:00
Duminica: zi liberă

www.sancos.md