mamaplus

ProMED C.M.S.

Rețeaua de patru clinici cu 18 ani de experiență, echipament performant, investigații cu precizie. Rețeaua de Clinici ProMed oferă servicii medicale complete, tratamente și interventii chirurgicale accesibile.

ProMED Family Center
Chișinau, str. N. Costin, 44/1
Telefon: (+373 22) 71 92 52

ProMed Family & Kids
Chișinau, str. I. Creangă, 24/1
Telefon: (+373) 799 90 382

OftalmoCorrect ProMED, Clinica de Oftalmologie 
Chișinau, str. M. Costin, 13/1
Telefon: (+373 22) 71 92 52

LASER ProMED Center, Clinica de Medicină Estetică  
Chișinau, str. M. Kogalniceanu, 66
Telefon: (+373) 79 337 780

Facebook
Site

mamaplus

Cu un istoric și un nume deja format, ProMed C.M.S. prezentă filiala sănătatea Familei, dedicata serviciilor medicale pentru familie – femeie si barbat, ceia ce presupune un cuplu sănătos, un cuplu armonios – o familie fericita.

Dermatolog - consultații, investigatii pentru adulți și copii. Examinari și tratamente complexe a afectiunilor pielii. Tratamente Laser.

Ginecolog - consultații și investigatii ginecologice. Contracepție, planificarea sarcinii, ecografii. Tratamente ginecologice.

Urolog - diagnostic și consultații pentru adulți și copii. Tratarea afecțiunilor urologice, a bolilor de rinichi și ale tractului urinar.

mamaplus

Chirurg - tratamente chirurgicale în afecțiunile pielii.Chirurgia Laser în boli ginecologice și urologice. Chirurgia intimă.

Internist - examinări, investigații, tratamente pentru adolescenți și adulți în probleme digestive, boli respiratorii. ECG, USG.

Otolaringolog - consultații, examinări pentru copii și adulți. Tratamente și proceduri complexe. Tratamente chirurgicale, cauterizare.

Neurolog - consultații, investigații pentru copii și adulți în boli neurologice și a coloanei vertebrale. Acupunctură, balneoterapie.

Reumatolog - diagnostic, tratamente pentru adolescenți și adulți. Recuperare în afecțiuni reumatice, autoimune.

ProMed prezentă Filiala Sănătatea Copilului, dedicată serviciilor medicale pentru copilul tău, ceea ce presupune un copil sănătos și fericit. În cadrul Promed Kids găsiți întreaga echipa de specialiști pediatrici, psiholog, logoped, analize medicale și tratamente.

Pediatru - investigații complete, tratamente medicale. Consultații pentru nou-născuți. Evaluarea creşterii şi dezvoltarii copilului, adaptarea unui stil de viaţă sănătos. 

Oftalmolog - consultații, diagnostic oftalmologic. Tratarea miopiei, hipermetropiei, ambliopiei. Lentila de Noapte. Tratamente Laser. Optică medicală.

Neurolog - consult neurologic pentru copii și nou-născuți. Investigarea ECO. Tratarea afecțiunilor sistemului nervos central, afecțiunilor coloanei vertebrale.

Otolaringolog - consultații, investigarea stării organelor ORL la copii. Otoscopia digitală. Tratarea patologiilor nasului, gâtului, urechii. Tratarea anginelor frecvente.

mamaplus

Ortoped - evaluarea, diagnosticul precoce în anomaliile de dezvoltare la copil. Tratamente de recuperare medicală. Monitorizarea în procesul de creștere.

Gastrolog - investigații, tratmente pentru infecțiile gastrointestinale și parazitare.   Tratamente pentru aparatul digestiv. Indigestia și regimul alimentar.

Dermatolog - consultații pentru copii și nou-născuți. Tratarea bolilor alergice, dermatitelor, afecțiunilor inflamatorii ale pielii. Hemangiom, pete pigmentare la copii. 

Psiholog-logoped - Consultații și consiliere pentru copii și adulți. Psihoterapie pentru adolescenți. Dezvoltarea personală. Evaluare logopedica. Ședințe de terapie.

Clinica de Oftalmologie OftalmoCorrect - 15 de ani dedicati pacienților și sănătății ochilor lor. Gamă completă de servicii medicale oftalmologice. Aparatură și echipamente de ultimă generație pentru un diagnostic oftalmologic sigur și complet, soluții terapeutice și chirurgicale pentru orice afecțiuni oculare.

Diagnostic oftalmologic - investigații oculare computerizate pentru copii și adulți. Diagnostic. Tensiunea oculară computerizată. Tomografie oculară. OCT în coerență optică.

Consultații și investigații - consultația, examinarea și diagnosticul vederii în afecțiunile oculare la copii și adulți. Investigarea in miopie, ambliopie, hipermetropie. Recuperare medicală.

Tratamentul miopiei - corecția miopiei cu lentila de noapte. Vedere clara pe tot parcursul zilei fără alte metode de corecție. Tratament nedureros și neivaziv. Terapia refractivă.

Keratoconus - tratament Keratoconus. Tratament cu CrossLinking. Diagnostic preventiv. Intervenție modernă de stopare a evoluției keratoconului progresiv. 

mamaplus

Tratamente Laser - tratament eficient și sigur pentru patologiile oculare. Tratament al afectiunilor vasculare ale retinei. Tratament sigur ale regiunii maculare.

Plastia oculară - chirurgie estetica de la nivelul pleoapelor. Îndepărtare exces de piele, pungi de sub ochi și cearcăne.Corectarea aspectului pleoapelor superioare și/sau inferioare.

Chirurgia cataractei - tratament cataractă. Chirurgia de 1 zi. Chirurgie oftalmologică. Operația cataractei fără internare. Diagnostic. Recuperare rapidă.

Optică medicală - investigații computerizate. Ochelari și lentile de contact. Lentila de Noapte. Accesorii și soluții de întreținere pentru lentile de zi și lentile noapte.

De 10 ani aducem competență în servicii complexe. ProMed prezentă Filiala Clinica de Medicină Estetică – Laser ProMed. Dezvoltăm un nou concept și o abordare complexa în afecțiunele de piele, dermatologia oncologică și estetică.

Consultații și investigații - examinari complexe a bolilor de piele, leziuni și erupții. Dermatolog, alergolog, triholog, dermato-oncolog, chirurg, venerolog, endocrinolog, reabilitolog.

Dermatoscopie digitală - examinarea nevilor, investigarea microscopică a melanomului. Harta alunițelor a întregului corp. Trihoscopia părului și a scalpului în alopecii.

Dermato-venerologie - investigații și tratamente în afecţiuni contagioase/necontagioase şi boli sexual transmisibile. Afecțiuni bacteriene, micotice și infecții.

Estetică medicală - tratamente și îndepărtare cu Laser nonablativ a afecțiunilor inestetice. Dermapen. Tratamente cu infraroșu. Proceduri injectabile. Mezoterapie.

mamaplus

Tratamente laser - eliminarea cu Laser Yag Fraxel Nd/Er a cicatricilor, sechelelor acneice, cuperozei, tatuajului, vergeturilor. Diverse tratamente pentru întinerire și ten.

Chirurgie estetică - corecția și îndepărtarea cu Laser sau radiocauterizarea defectelor dermatologice. Plastii. Dermatologie oncologică. Biopsie cutanată.

Dermato-cosmetologie - programe complexe de ingrijire si intretinere a pielii si tenului.Tratamente faciale.Curatare cu ultrasunet. Peeling, masca, masaj cu drenaj limfatic.

Balneoterapie - tratamente de recuperare și întreținere. Balneologie, aplicații cu nămol, împachetări. Acupunctura. Masaj curativ. Electroterapie. Tratamente de nutriție.