Clinica Estetic-Sana este un complex modern care combină un număr imens de proceduri de întinerire, cele mai eficiente și progresive în medicina estetică, tratamente complexe în acnee, cicatrici, cuperoză, toate tipurile de epilare definitivă, ozonoterapie, hidrocolonoterapie, remodelare corporală. Clinica dispune de aparataj modern, inclusiv 7 aparate de laser performante pentru toate inestetismele. 

Adresa: Chișinau, str. Alexandru Cel Bun 108/1
Telefon: (+373 22) 23 29 62, 0692 63 873
E-mail: estetic-sana@mail.ru
Facebook
Instagram

Site

Weleda este o marcă elvețiană care produce cosmetică organică naturală pentru întreaga familie și tocmai de aceea, are în proprietatea sa grădini cu plante medicinale.

Adresa: Chisinau, str. Mitropolit Varlaam, 46 (Biorganic Raw Cafe)
Telefon: (+373) 780 31 111
Magazin Online
Facebook

 

BelarGrup este un reprezentant al produselor cosmetice de lux profesionale și de îngrijire la domiciliu. Compania se mândrește de o colaborare îndelungată cu corporații bine-cunoscute, cum ar fi: Allergan, PhitogenHolding, ABGlaboratory, Promoitalia, ProteosBiotech, JanssenCosmetics, EricsonLaboratoire

Adresa: Moldova, Chisinau, str. Vasile Alecsandri, 54/1
Telefon: (+373) 68 450 550
Facebook
Site
 

Cosmetic Shop – o rețea de magazine care comercializează un sortiment variat de produse pentru îngrijirea tenului, cosmetică decorativă și parfumuri ale unor branduri renumite. Magazinul este importator și distribuitor în Moldova al brandurilor cosmetice europene și coreene.

Adrese magazinelor
Telefon: (+373 22) 830 444
Facebook
Site

Salonul Cristis îmbină armonios un nivel înalt de măiestrie şi profesionalism, tehnologii moderne şi produse cosmetice eficiente, echipamente exclusive, atmosferă confortabilă şi design rafinat. Specialiştii Cristis sunt adevăraţi maeştri în ale frumuseţii, care au fost premiaţi în cadrul unor prestigioase concursuri naţionale, europene şi mondiale.

Adresa: Chișinau, str. Constantin Tănase, 9
Telefon: (+373 22) 235 023
Facebook
Site

Primul magazin multi-brand de produse cosmetice organice, unde veți găsi produse cosmetice organice certificate, cum ar fi Natura siberica, Organic shop, Первое решение și linia lor de bio-cosmetica Planeta Organic, Eco Hysteria, Rețete bunica Agafi, etc.

Adrese magazinelor

Telefon: +373 76 703 222

Facebook

Site