mamaplus

Zi specială pentru Adrian Ursu și Irina Negară. Fiica lor a împlinit 7 ani

-
//
02.10.2020

Deși nu arată chipul fetiței sale în spațiul public, interpretul Adrian Ursu ne ține totuși la curent cu toate noutățile frumoase din viața lor. Într-o zi minunată de 2 octombie, în anul 2013, s-a născut micuța Maria-Andreea, care la cei șapte ani ai săi merge la școală, adoră dulciurile și are prieteni devotați. De altfel, toți acești prieteni au fost invitați astăzi la o mini-petrecere pe gazonul din fața casei.

Adrian spune că micuții au rămas foarte încântați de sărbătoare, iar ziua de naștere a copilului ar trebui celebrată în primul rând între copii.

”Sărbătoarea copiilor trebuie să fie a copiilor, dar nu prilej de petrecere pentru părinți și pentru cumetri. Eu mă bucur să observ că în ultimii 10 ani se pune accent pe distracția copiilor în ziua de sărbătoare, pentru a-i felicita și pentru a le crea o petrecere frumoasă.”, spune Adrian Ursu.

Micuța Maria-Andreea și-a chemat toți prietenii la o petrecere în stil Tik Tok la care au dansat, au făcut gimnastică, s-au distrat și au confecționat slime-uri. Mai mult decât atât, mămica i-a pregătit o surpriză dulce – un tort colorat și, pe semne, foarte delicios.

mamaplus