Vloggerul Ilie Bivol și-a șters toate filmulețele de pe Youtube

Vloggerul Ilie Bivol și-a șters toate filmulețele de pe Youtube

-
//
11.12.2017

Fanii lui Ilie sunt șocați. Vloggerul lor preferat, care era numărul 1 în Moldova, și-a șters tot conținutul de pe canalul său de Youtube. 

Vloggerul Ilie Bivol și-a șters toate filmulețele de pe Youtube

Cel puțin, asta arată în aceste momente pagina canalului său. Katy Black, o alăt vloggeriță de la noi, explică într-un vlog de-al ei de ce Ilie a decis să șteargă vlogurile sale. Ea spune că feedback-ul negativ pe care l-a primit Ilie i-ar fi provocat chiar și gânduri suicidale.

Scandalul cu comunitatea sa de fani a început după ce Ilie a anunțat o inițiativă de crowdfounding pentru a construi, alături de alți prieteni, un skatepark în Chișinău. Unii internauți s-au grăbit să-l acuze că vloggerul ar fi furat bani din donațiile altor tineri.

„Primesc sute de întrebări despre cum se simte Ilie. Oare voi nu vă dați seama cum se simte din cauza hate-ului pe care-l primește din partea voastră?”, a întrebat retoric Katy Black într-un vlog publicat pe canalul său de Youtube.

Și alți vloggeri au venit cu reacții în legătură cu dispariția conținutului de pe canalul lui Ilie Bivol. Deocamdată nu se știe dacă tânărul chiar a șters definitiv filmulețele sau și le-a pus pe privat pentru o perioadă limitată de timp.

Sursa: zugo.md