mamaplus

Vloggerița Katy Black, gravidă pentru a doua oară după aproximativ opt luni de la prima naștere

-
//
11.06.2020

Katy Black, vloggerița urmărită de sute de mii de oameni în mediul online, va deveni mămică pentru a doua oară. Katy a făcut marele anunț pe Instagram, prin intermediul unui filmuleț emoționant.

Deși a trecut mai puțin de un an de când a născut primul copil, vloggerița, în vârstă de 21 de ani, este nespus de fericită că în curând îi va dărui băiețelului ei un frățior sau o surioară.

Tânăra mămică a suprins în imagini video câteva momente prețioase în care și-a anunțat apropiații că este din nou însărcinată. Internauții au rămas și ei plăcut surprinși de marele anunț făcut de Katy, adresându-i prin urmare zeci de cuvinte frumoase și urări de bine.

Vedeți mai jos care a fost reacția familiei!

Anterior, Katy Black a dezvăluit pe rețelele sociale, dar și în cadrul unor interviuri că „un copil trebuie să fie planificat, dorit și așteptat cu tot sufletul”.

Pe parcursul primei sarcini, vloggerița a făcut sport alături de soț și s-au bucurat împreună de cea mai frumoasă perioadă din viața lor.

De asemenea, tânăra mămică a mai spus că își dorește o familie mare, cu mulți copii.

mamaplus

În luna mai a acestui an, Katy Black a fost invitată la emisiunea Mama Mia, în cadrul căreia a vorbit pe larg despre cum a decurs prima sarcină și nașterea băiețelului, dar și cum se implică tatăl în creșterea și îngrijirea celui mic.

Katy Black și soțul său, Cristian Cebotari, sunt părinții unui băiețel de aproximativ 8 luni. Micuțul Eugen, numit și „Domnul Președinte”, s-a născut în data de 29 octombrie 2019.

mamaplus