mamaplus

Victoria și David Beckham sărbătoresc 23 de ani de căsnicie

-
//
05.07.2022

Victoria Beckham a celebrat 23 de ani de căsătorie cu soțul său, fostul fotbalist David Beckham, despre care a spus că este „totul” pentru ea, într-o postare pe Instagram. Creatoarea de modă a distribuit o imagine în care apare alături de soțul său, adăugând că la începutul relației lor criticii le-au spus „că nu o să reziste împreună”. Cei doi s-au căsătorit în anul 1999 și au împreună patru copii.

David a postat la rândul său urări cu ocazia aniversării de nuntă, împreună cu o fotografie cu ei doi, de la începutul relației.

„Ei spun că el nu este amuzant, spun că eu nu zâmbesc, au spus că nu vom rezista! Astăzi sărbătorim 23 de ani de când suntem căsătoriți. David, ești totul pentru mine! Te iubesc foarte mult!!”, a scris Victoria pe rețeaua de socializare.

Ea a distribuit și o serie de imagini cu David, realizate de-a lungul relației lor, inclusiv un selfie recent.

Câteva minute mai târziu, David a distribuit pe Instagram un clip din anul 2001, atunci când a dat un interviu pentru Comic Relief alături de soția sa. În filmare, cei doi sunt întrebați cum s-au cunoscut, iar Victoria spune că s-au cunoscut la fotbal. Întrebat dacă îi plăcea Spice Girls, David a răspuns „Nu, dar îmi plăcea Posh”, făcând referire la numele de scenă al Victoriei, Posh Spice

El a scris în postare: „Nu, dar îmi plăcea Posh... Azi, în urmă cu 23 de ani, Posh a devenit doamna Beckham, dar va rămâne mereu Posh. La mulți ani cu ocazia aniversării de nuntă. Wow, 23 de ani și 4 copii frumoși. Te iubesc. Cu toții te iubim, @victoriabeckham.”

În anul 1999, atunci când s-au căsătorit, Victoria și David au ales să-și facă o nuntă cu tematica Robin Hood. Ei și-au făcut nunta la Castelul Luttrellstown din Dublin, Irlanda. Petrecerea a fost una mai puțin obișnuită, pentru că mirii au ales să stea pe tronuri aurii înalte și au purtat amândoi ținute mov.

Victoria și David Beckham au împreună patru copii - Brooklyn, de 23 de ani, Romeo, de 19 ani, Cruz, de 17 ani și Harper, de 10 ani.

mamaplus