mamaplus

Veste cumplită pentru Delia. Artista încearcă din răsputeri să reziste

-
//
22.11.2019

Din păcate, viața personală a Deliei este destul de agitată din cauza problemelor de sănătate ale mamei sale. Gina Matache a făcut dezvăluiri despre starea ei de sănătate într-o emisiune TV.

”Am avut o tumoră la braț. Am scăpat de ea şi mi s-a spus că este benignă şi că urmează o perioadă de recuperare. Fac lucrurile doar cu mâna dreaptă. Era o tumoră ținută sub observaţie de vreo trei, patru ani. Când a început să crească, am decis că e mai bine să scăpăm de ea.”, spune mama Deliei.

Femeia trece printr-o perioadă grea în aceste momente, mai ales pentru că nu se poate folosi de mâna dreaptă. Nu poate să facă multe lucruri pe care înainte le făcea, iar acest fapt o întristează destul de tare. Pentru că e o familistă convinsă, Delia a fost nevoită să facă multe modificări în program pentru a fi alături de mama sa.

Mama Deliei i-a mulțumit Andreei Marin, deoarece cu ajutorul acesteia a putut să meargă în străinătate și să realizeze intervenția atât de necesară.

Din nefericire, și tatăl Deliei suferă de o boală grea, iar Gina Matache a vorbit despre suferința acestuia.

”Şi tatăl este destul de bolnăvior. Şi din păcate, diagnosticul nu este unul uşor. Este vorba de o polineuropatie care îl ţine la pat. Este o boală a nervilor. Organismul se autoatacă, o boală autoimună. Am scăpat noi de extirpare de rinichi şi la un an după te trezeşti în pat, nu e chiar uşor. De câţiva ani se confruntă cu probleme de sănătate.”