mamaplus

Vedeta din România care de șapte ani își hrănește fiicele la sân: ”Nu m-am oprit niciodată”

-
//
23.02.2023

Fosta asistentă TV, Sânziana Buruiană, face ce face și reușește să creeze un subiect de dezbatere. Soția lui Nicolae Zuluf a făcut noi afirmații controversate despre viața sa de familia și a afirmat, cu dezinvoltura caracteristică, că alăptează de șapte ani fără oprire și nu are nici cea mai mică intenție de a înceta, scrie redactia.ro.

mamaplus

Sânziana Buruiană alăptează de șapte ani

Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf au împreună două fiice, una de șapte ani și o alta de aproximativ trei ani. Nu cu multă vreme în urmă, Sânziana Buruiană declara că ar putea să intre în Cartea Recordurilor ținând cont că de șapte ani alăptează continuu.

Aș putea să alăptez și 10 ani! Dacă mai fac un copil, cred că așa se va întâmpla. Iza mai cere și acum deși în toamnă merge la școală. Cred că atunci se va opri. Cea mică însă cere lapte de trei ori pe zi. Dimineața nu doarme decât dacă o pun la sân.

 

Am vorbit cu doctorița despre Iza, care încă mai cere sa fie alăptată deși e mare, și mi-a spus că nu are ce să pățească. Pe mine mă bucură ca ele au o imunitate foarte bună, nu au răcit niciodată, nici pe pandemie”, povestea Sânziana Buruiană, conform Click!

Sânziana are planuri mari pentru fiica sa, Izabela

Sânziana Buruiană a dezvăluit că și acum alăptează și acum, iar fetițele sunt foarte cuminți și adorm foarte repede. „Mai alăptez. Cea mică e non stop cu mine. Nu m-am oprit niciodată din alăptat. Când am terminat cu ea, a venit cea mică. Le adorm foarte repede”, a dezvăluit Sânziana Buruiană.

Fosta asistentă TV are deja planuri mari pentru fiica sa cea mare, Izabela. „Am trecut la o altă etapă pentru că mi se pare că ei îi place mai mult să cânte decât moda, deși mami a dus-o de mică la prezentări. Ea a zis că vrea să fie cântăreață.”, a povestit Sânziana Buruiană.

mamaplus