mamaplus

Valeria Lungu a dezvăluit cine este noul ei iubit: ”Am oficializat relația!”

-
//
21.02.2022

În vara anului trecut, vloggerița Valeria Lungu anunța cu lacrimi în ochi că se desparte de fostul ei iubit, stomatologul Alex Moroiu. Recuperarea nu a fost deloc ușoară, însă ea și-a găsit forțe să meargă mai departe, iar astăzi se bucură de o poveste nouă de dragoste în brațele iubitului său secret. Chiar dacă nu îi arată chipul, Valeria spune că sunt împreună de mai bine de nouă luni și a împărtășit în premieră cum s-au cunoscut și cum a derulat acest love story.

”Eram despărțită de 4 luni și ieșirea cu fetele mi-a prins tocmai bine. Iar băieții nu mă interesau deloc în perioada aia sau mai bine zis nu îmi doream o relație. Dar! La o petrecere (n.r. pe insula Mykonos) prin prieteni comuni, l-am întâlnit pe el.”, povestește Valeria Lungu.

Tânăra mărturisește că nu cunoaște limba engleză la un nivel avansat și i-a fost destul de dificil la început, pentru că avea nevoie de Google Translate pentru a comunica cu bărbatul care tocmai îi furase inima.

”L-am apreciat din prima secundă deoarece încerca și depunea super mult efort să mă înțeleagă. L-am întrebat ce îi place la mine, pentru că eu abia legam două cuvinte în engleză, plus că sunt mai scundă cu 35 cm decât el. Mi-a spus că din prima secundă suntem compatibili energetic.”, a mai dezvăluit vloggerița.

mamaplus

Bărbatul este originar din Armenia, dar locuiește în Dubai. Deși este o relație la distanță, Valeria spune că vrea să se bucure de ea, indiferent ce se va întâmpla mai departe.

”Toată relația era una de prietenie până într-o seară în care eram în Marrakech, vorbeam prin zoom, și după 5 luni de tatonări, conversații, am oficializat relația. Nu știu dacă mai e cineva ca mine, ca noi!

Dar da, noi am oficializat-o. Cine face asta, nu știu.  Cert este ca eu simțeam și aveam nevoie de o conformare. Și uite acum suntem în 9 luni și am avut cel mai frumos 14 Februarie și mă simt din nou ca in prima zi din Mykonos. Nu știu ce e în viitor, îmi e teamă să mă gândesc, dar dacă am ajuns până în punctul ăsta, cred că vom trece prin multe probleme ușor și cu iubire și cu comunicare.”, a încheiat vloggerița.

mamaplus
mamaplus