mamaplus

Valeria, Dan și Dumitru. Mesajele apropiaților tinerilor morți la Băcioi. Iubita: Promit să răspundă cel care te-a ucis

-
//
17.05.2023

Rudele, prietenii și apropiații nu-și pot stăpâni lacrimile în urma vestei tragice despre faptul că Valeria, Dan și Dumitru nu mai sunt în viață. Trei tineri au murit în urma accidentului fatal de duminica trecută, 14 mai curent, pe traseul Chișinău-Cimișlia, între localitățile Băcioi și Răzeni, provocat de un șofer beat la volan. Alți trei sunt răniți. Cel mai emoționant mesaj a venit din partea iubitei unuia dintre răposați, scrie realitatea.md.

mamaplus

Iubita unuia dintre tineri i-a înșirat o scrisoare de adio pe contul său de Facebook. I-a mulțumit pentru grija și iubirea acestuia și și-a cerut iertare.

„Iartă-mă că nu am avut puterea cuvântului să te conving să mergi acasă, iartă-mă că ai stat singur acolo și ai tras atâta durere, iartă-mă că nu am fost lângă tine, iartă-mă, dacă ți-am greșit vreodată, a fost o dragoste prea sinceră, ca să dureze mult timp, cică așa scrie în cărți: adevăratele iubiri se sting prea repede din viață”.

Iubita promite să-i scrie scrisori periodic și să-i aducă la mormânt romanițe albe.

„Promit să răspundă cel care te-a ucis crunt, cu sânge rece, a luat un îngeraș care rar se mai găsește pe pământul ăsta. Ucigașul a luat trei vieți, dar după ele cel puțin încă 100”.

Alte mesaje de exprimare a condoleanțelor

Potrivit procurorului de caz, a fost depistat cu o alcoolemie de 0.58 mg/l de alcool în aerul expirat. Acum, el riscă pedeapsă de la 7 până la 12 ani de închisoare.