mamaplus

Valentina Naforniță, despre divorț: ”Într-o săptămână viața mea s-a schimbat”

-
//
02.08.2021

În luna aprilie a acestui an, soprana Valentina Naforniță anunța divorțul de soțul său, baritonul Mihai Dogotari. Relația lor a durat 18 ani și, chiar dacă mereu s-au susținut unul pe celălalt, anunțul că se despart pentru totdeauna a fost unul dureros și neașteptat. Valentina spune că procesul a durat rapid și a fost destul de intens, pentru că nu e ușor deloc să faci acest pas. Într-un interviu recent, soprana a făcut primele declarații despre această etapă din viața sa.

”Nu a fost ușor și de aceea am vrut să fie rapid. Într-un final, decizia de a divorța a fost din ambele părți. Chinul a fost în timpul acestui proces destul de intens. Sunt niște trăiri pe care nu-ți dorești să le mai simți niciodată în viață. După aceea a fost o ușurare. (...) Din moment ce pui semnătura pe o hârtie, cel puțin în cazul meu, înseamnă că ușa aceea este închisă. În cazul nostru eu am închis ușa și tot ce s-a întâmplat după aceea nu mă interesează.”, mărturisește Valentina în cadrul interviului ”13 cu Rodica Ciorănică”.

Cu toate că s-ar părea că decizia de a divorța ar putea dura săptămâni, luni sau poate chiar ani, în cazul lor a fost vorba despre o singură săptămână.

”S-a întâmplat foarte repede. Într-o săptămână viața mea s-a schimbat. Să spun că nu este chinuitor, ar fi o minciună. Din moment ce s-a pus punct, s-a început totul de la capăt. (...) Eu am avut foarte mult timp pentru mine după aceea. Încă nu am găsit răspunsuri la tot, însă am găsit răspunsul la unul dintre cele mai chinuitoare gânduri: ”Ce o să fac, cum o sa fie?” Îmi zic că o să fie bine!”, a mai adăugat Valentina în cadrul aceluiași interviu.

Cu toate acestea, Valentina Naforniță privește cu ochi optimiști spre viitor și spune că există prima dragoste, dar mai există și dragostea vieții tale.