mamaplus

Unei mame ”influencer” i-a fost luat copilul de către serviciile sociale în urma unui clip revoltător postat pe Internet

-
//
14.03.2023

O așa-zisă glumă, devenită virală pe internet, a făcut ca unei mame din SUA să îi fie luat copilul, de către serviciile sociale. Totul a pornit de la un videoclip, în care protagoniștii sunt băiețelul de doi ani și jumătate și tatăl său. Acum, mama „influencer” plânge și spune că i s-a făcut o nedreptate, scrie adevarul.ro.

mamaplus

În ultimele două zile, viața unei cunoscute mame „influencer” din Statele Unite s-a transformat într-un adevărat coșmar. Reprezentanții Registrului de Protecție a Copilului au decis să îi fie luat băiețelul, în vârstă de numai doi ani și jumătate, din cauza unui videoclip în care tatăl micuțului se joacă cu el, într-un mod ce pare a fi foarte periculos.

Gluma care l-ar fi pus pe copil în pericol

Savannah Glembin s-a confruntat cu reacții negative, după ce a postat un TikTok cu fiul ei învelit în folie alimentară, notează New York Post. Complet imobil cu brațele strânse în lateral, micuțul cade în timp ce lacrimile încep să-i curgă în ochi. Soțul lui Savannah, îmbrăcat în uniformă militară, este cel care „manevrează” copilul și pare să se amuze.

mamaplus

Dacă ai un copil morocănos toată ziua, aceasta este singura cale.”, spune Savannah, pe fundal.

„Mama influencer” spune că serviciile sociale i-au luat copilul după ce videoclipul a devenit viral.

VIDEO poate fi vizionat AICI.