mamaplus

Un pedofil a fost arestat după ce a ademenit doi copii într-un apartament în scopuri sexuale

-
//
17.11.2021

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost arestat pentru coruperea sexuală a doi băieți, de 11 şi 13 ani. Individul i-a racolat pe cei mici dintr-o piață şi apoi i-a obligat să consume alcool şi să întrețină relații intime. Cei doi au reuşit să scape abia a doua zi, când bărbatul a plecat din apartament. Pompierii au fost cei care i-au scos pe geam pe copii, folosind o scară telescopică.

Cazul a avut loc în Galați, România. Momentul în care cei doi băieți de 11 şi 13 ani sunt scoşi de pompieri din casa suspectului, aflată la etajul patru al unui bloc din Galați, a fost inregistrat. În acea locuință, cei doi copii au stat o noapte întreagă, după ce au fost aduşi aici de suspectul de 32 de ani.

Potrivit anchetatorilor, cei doi băieți, care cresc într-un centru pentru minori, au fost racolați dintr-o piață din Galați, iar bărbatul i-ar fi adus în apartament, ademenindu-i cu bani. Apoi le-a dat băuturi alcoolice şi i-a obligat să întrețină raporturi intime.

”Copii au fost atraşi, copii au fost manipulați şi au ajuns în acel apartament. Este vorba despre copii care nu sunt cunoscuți cu plecări frecvente din centru. Au mai ieşit preț de câteva ore şi au revenit. Copii sunt asistați permanent de psihologul pe care îl cunosc, sunt ajutați să depăşească traumele acestui abuz asupra lor”, susține Tania Calcan, Direcția pentru protecția copiilor.

Copiii au reuşit să-şi sune instructorul de la casa familială luni dimineață, iar acesta a anunțat autoritățile. Potrivit anchetatorilor, lipsa celor doi băieți a fost sesizată încă de duminică după amiază. Abia luni la prânz au rămas singuri în apartament şi au dat alarma. Suspectul de 32 de ani a fost prins de polițişti şi dus în fața judecătorilor, apoi a primit mandat pentru 30 de zile. Bărbatul arestat este acuzat de corupere sexuală de minori.