mamaplus

Un nou-născut a murit sufocat în somn, după ce a fost prins sub brațul tatălui său

-
//
04.10.2021

O fetiță de numai 18 zile a murit după ce a fost sufocată de părinți în timp ce dormea cu ei în pat. Părinții le-au spus inițial polițiștilor și paramedicilor că nou-născutul a fost găsit fără suflare în pătuțul său. Chiar dacă incidentul a avut loc în ianuarie 2020, ancheta a stabilit abia acum că, de fapt, bebelușul se află în patul părinților și s-a sufocat sub brațul tatălui său. Cazul a avut loc în Marea Britanie.

Un patolog a spus că ar fi murit din cauza unei obstrucții a căilor respiratorii superioare care a dus la o leziune hipoxică a creierului. Mama bebelușului, Alise Hulme, i-a spus medicului legist că s-a trezit la 6 dimineața pentru a-și găsi bebelușul sub brațul drept al domnului Finney. Ea a declarat că i-a cerut partenerului să o pună pe fetiță înapoi în pătuț după masa de seară, cu câteva ore mai înainte, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

În concluzie, legistul a specificat: ''Acum avem dovezi că atunci când ambii părinți s-au trezit în dimineața zilei de 6 ianuarie 2020, fetița era de fapt în patul lor și sub brațul drept al domnului Finney. Acest lucru este în contradicție cu versiunea evenimentelor date de amândoi și, întrucât domnul Finney a fost cel care a hrănit-o ultima dată pe fetiță, mi se pare un lucru probabil că el a adus-o în pat. Este cel mai probabil ca ea să fi fost sufocată neintenționat. Cred că este potrivit să înregistrez o concluzie a morții accidentale''.

Chiar dacă au apărut noi dovezi pe marginea acestui caz tragic, nu a fost întreprinsă nicio acțiune a poliției până în acest moment.