mamaplus

Un model Victoria’s Secret este însărcinată: ”Medicii îmi dădeau puține șanse, dar mi-a reușit”

-
//
03.06.2020

Îngerașul Victoria’s Secret Romee Strijd e însărcinată! Ea va aduce pe lume primul copil, după mulți ani în care s-a chinuit să rămână gravidă. În urmă cu doi ani, blondina a fost diagnosticată cu sindromul ovarelor polichistice, lucru care o împiedica să devină mamă pe cale naturală.

Modelul de origine olandeză mărturisea că vestea a devastat-o. Într-o postare de pe Instagram, Romee Strijd s-a destăinuit fanilor.

”Am fost speriată deoarece visul meu cel mai mare era să devin mamă și să întemeiez o familie împreună cu soțul meu, Laurens Leeuwen. Îmi era atât de frică că nu voi putea rămâne însărcinată, deoarece, din cauza acestei boli, este foarte greu să faci copii în mod natural”, a scris modelul cunoscutului brand de lenjerie Victoria’s Secret.

Romee Strijd, în vârstă de 24 de ani, declara că boala a dezvoltat-o din cauza stresului. Timp de 7 ani, aceasta nu a avut menstruație. Din acest motiv, ea a încercat să facă schimbări în viața sa, pentru a putea rămâne însărcinată.

”Chiar dacă din punct de vedere mental nu m-am simțit niciodată stresată, probabil că acesta venea din cauza călătoriilor, a joburilor prea multe, a mâncatului mereu cu restricții și a antrenamentelor prea intensive. Am încercat să iau și suplimente naturale dar am făcut și acupunctură și ne-am luat o casă în Olanda ca să ne petrecem mai mult timp în familie șă să nu mai fim mereu pe drumuri”, dezvăluia fotomodelul.

Romee Strijd este căsătorită din 2018 cu Laurens van Leeuwen.

mamaplus