mamaplus

Un medic ginecolog-obstetrician de la Institutul Mamei și Copilului s-a stins din viață

-
//
15.09.2021

Colectivul Institutului Mamei și Copilului a publicat în această dimineață un mesaj prin intermediul căruia anunță trecerea în neființă a doamnei Ala Burlacu, medic obstetrician-ginecolog de categoria superioară, secretar științific în Departamentul de cercetare, transfer tehnologic și inovații, cercetător științific superior. La vârsta de 53 de ani, medicul a pierdut lupta cu o boală cruntă.

”Doamna Burlacu a activat în cadrul IMSP Institutul Mamei și Copilului timp de 27 de ani. (...) A fost coautorul a 2 brevete de invenții, a pregătit și a publicat mai multe publicații științifice și culegeri în reviste din republică și peste hotarele țării. O persoană ce poseda calități deosebite, modestă, inteligentă, colegială, exigentă și o adevărată profesionistă în domeniu. Dumneaei a fost întotdeauna o colegă care mereu știa să te susțină, să-ți dea un sfat, să te facă să râzi și să te ajute la nevoie.

Colectivul a pierdut o colegă excepțională și un specialist dedicat profesiei. Nu există cuvinte care să aline suferința și tristețea familiei și rudelor învăluite de durere! Noi, colegii dumneaei, împărtășim această mare pierdere și dorim multă putere familiei întru depășirea acestei mari tristeți!”, se arată în mesajul instituției medicale.

Transmitem condoleanțe familiei și colegilor.

mamaplus