mamaplus

Un cuplu și-a forțat fiul adoptiv să stea într-o cutie de carton timp de cinci ani

-
//
14.02.2022

Un cuplu a fost arestat, după ce și-ar fi forțat fiul adoptiv să locuiască într-o cutie timp de cinci ani, având lângă el doar o găleată pe post de toaletă. Tracy și Timothy Ferriter l-au abuzat pe tânărul de 13 ani și l-au ținut închis în cutia din garajul lor încă de când l-au adoptat în 2017, a spus poliția. Băiatul le-a spus oamenilor legii că a fost chiar ''trântit de un perete'' și a fost lovit inclusiv cu o curea.

Totul a avut loc la casa lor din Florida, SUA, relatează postul WPEC. Cuplul a instalat o cameră spion în interiorul cutiei și a montat un șurub și un întrerupător de lumină în afara acesteia, potrivit poliției. Copilul a fost ținut închis doar cu o saltea și o găleată și a fost lăsat să meargă la școală, dar mai apoi trebuia să vină acasă unde era închis din nou.

Cei doi au fost arestați când poliția a intrat în casa lor în timpul unei vizite, în urma unui raport de persoană dispărută depus chiar de Tracy pe 28 ianuarie. Polițiștii au aflat despre presupusele condiții de viață ale copilului, după ce l-au intervievat pe tânărul de 13 ani, care fugise, în timp ce se afla la școală. 

El le-a spus anchetatorilor că a fost închis până la 18 ore pe zi și a fugit de acasă ”pentru că simt că nimeni nu mă iubește”. S-a raportat că adolescentul disperat a implorat poliția să-l aresteze și a spus că ”mai degrabă ar fi în închisoare decât să se întoarcă acasă”.

Avocatul cuplului a sugerat că tânărul suferea de tulburare de atașament, adică atunci când copilul nu poate forma o legătură emoțională cu tutorele lui. 

Avocatul a oferit presupusa condiție ca o explicație a motivului pentru care părinții au vrut să-l închidă. S-a raportat că ceilalți copii care locuiesc la aceeași adresă, inclusiv un copil de doi ani, au fost luați în custodie de Protecția Copilului.

Cei doi sunt deținuți la închisoarea din Palm Beach. Cauțiunea a fost stabilită la 50.000 de dolari și au fost, de asemenea, instruiți de un judecător să nu aibă contact cu niciunul dintre copiii lor.