mamaplus

Un copil de un an și nouă luni, plin de vânătăi după prima zi de creșă

-
//
11.12.2019

Mama copilului, care este din Cluj, a povestit că și-a lăsat copilul de un an și nouă luni la creșă. La prânz, însă, l-a luat, iar atunci a sesizat că avea zgârieturi pe gât și pe mânuțe. Ea o acuză pe asistentă, despre care spune că l-ar fi bătut pe copilul ei.

”Am ajuns acasă şi am zis totuşi să îl verific să văd dacă mai e ceva pe corp şi să îl schimb să îl pregătesc de nani şi am văzut urma asta, care mi-am dat seama că a fost ţinut cu forţa de mână, asta iară nu avea cum să fie provocată de o jucărie, vedeţi?! Zgârietură, la coloană din nou, avea trei puncte tare ciudate, aşa şi pe mâna asta la fel, simetric şi din faţă şi din spate avea vânătăi. Probabil a fost prins cu forţa”, a spus mama copilului.

mamaplus

Conducerea creșei susține, încă, că băiețelul s-ar fi lovit după ce s-a trânit singur pe jos. Mama, însă, susține că asistenta l-ar fi agresat pe cel mic pentru că nu a vrut să stea pe oliţă.

Asistenta în vârstă de 50 de ani nu mai are voie să se apropie de copii, iar o anchetă în acest caz a fost demarată pentru a se stabili toate detaliile cu privire la acest eveniment.