mamaplus

Un copil de 9 ani a fost lovit mortal de fulger în timp ce se juca pe un teren de fotbal

-
//
14.05.2021

Dramă cumplită pentru o familie, după ce băiețelul lor de doar 9 ani a căzut secerat de fulger, în timp ce se juca pe un teren de fotbal, în ciuda furtunii de afară. Un echipaj de urgență a ajuns la fața locului în jurul orei 17:00, marți, după o sesizare potrivit căreia un copil ar fi fost lovit de fulger pe terenul de fotbal din Blackpool, Lancashire, în timp ce se juca.

Copilul fost dus de urgență la spital cu răni extrem de grave, dar în ciuda eforturilor depuse de medici, băiatul a murit la scurt timp. Familia a fost informată de poliție şi primeşte tot sprijinul şi consilierea de care are nevoie în aceste clipe dificile.

Băiatul ar fi participat la un antrenament privat de fotbal la momentul incidentului. Secretarul clubului care administrează terenul, Daniel Pack, a declarat că alte trei echipe urmau să se antreneze în acea seară, dar sesiunile au fost anulate din cauza furtunii.

Incidentul a avut loc pe un teren aflat în apropiere de şcoală, care a fost închis temporar pentru investigaţii. Poliția a lansat de asemenea un apel pentru martori în cazul în care cineva a văzut incidentul şi ar avea mai multe informații.