mamaplus

Un copil de 8 ani a ajuns la spital după ce un șofer beat a provocat un accident

-
//
20.04.2021

Două mașini de lux s-au ciocnit într-un accident rutier provocat de un șofer în stare de ebrietate. Incidentul a avut loc pe 19 aprilie în jurul orei 20:20, pe traseul R-17, Fălești - Pîrlița. În accident au fost implicate două automobile de marca Range Rover și Mercedes.

Impactul s-ar fi produs după ce un tânăr în vârstă de 27 de ani, care se afla la volanul Range Rover-ului, a pierdut controlul volanului, iar automobilul s-a izbit în cea de a doua mașină de teren, la volanul căruia se afla o șoferiță în vârstă de 33 de ani.

În al doilea automobil se afla și fiica șoferiței în vârstă de 8 ani. Fetița, în urma impactului s-a ales cu leziuni ușoare și a fost transportată la spital pentru a-i fi acordat ajutor medical.

Tânărul de 27 de ani, originar din Ungheni, a fost testat cu aparatul Drager, iar rezultatele au arătat că acesta avea o concetrație de 0,76 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Poliția a inițiat un proces penal în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, șoferul riscă să fie cercetat penal și să rămână fără permisul de conducere.

mamaplus