mamaplus

Un copil de 6 ani a murit după ce a fost lovit în repetate rânduri de părinții săi

-
//
08.10.2021

ATENȚIE CONȚINUT ȘOCANT: O tragedie cumplită a avut loc în Marea Britanie, unde un băiețel de numai șase ani a murit, după ce a fost lovit în repetate rânduri chiar de către părinții săi! Arthur Labinjo-Hughes locuia cu tatăl lui și cu mama sa vitregă, însă a fost găsit fără suflare de către oamenii legii în casa lor, pe 16 iunie 2020. A fost transportat de urgență la spital, însă echipajele de prim-ajutor nu i-au mai putut salva viața și au declarat decesul. Chiar dacă evenimentul tragic a avut loc anul trecut, detalii cumplite au ieșit abia acum la iveală.

Ulterior, s-a aflat că decesul micuțului a fost cauzat de o lovitură puternică în zona capului. Imediat, părinții lui, tatăl în vârstă de 29 de ani, şi partenera sa de viață, în vârstă de 32 de ani, au fost reținuți de poliție.

”Arthur nu avea voie să ia masa alături de ceilalți membri ai familiei, iar dacă nu respecta regulile casei nu primea nici măcar apă. Ochiul drept era complet închis. Din expresia de pe chipul lui, se înțelege că suferea tare”, a declarat procurorul Jonas Hankin.

Oamenii legii au aflat că micuțul nu avea voie să vorbească cu rudele, așa că nu a putut povesti nimănui cum este tratat acasă. Mama lui vitregă îl pedepsea, obligându-l să stea în picioare aproape toată ziua, în fața ușii. Mai mult, în urma expertizei medico-legale s-a stabilit că micuțul avea o intoxicație gravă, specialiștii dezvăluind că ar fi consumat în jur de șase linguri și jumătate de sare, scrie Mirror.

Femeia a strâns aproape 200 de videoclipuri, surprinzând momentele în care îl chinuia și îl tortura pe Arthur. Potrivit investigațiilor, se pare că într-o noapte, micuțul nu se mai oprea din țipat, astfel că mama lui vitregă l-a lovit cu putere, la cap și i-a cauzat moartea. Femeia i-a trimis imediat iubitului ei o fotografie cu copilul rănit.

Părnții au pledat nevinovați, cei doi susținând că micuțul s-a dat singur cu capul de pereți.

mamaplus