mamaplus

Un bebeluș s-a născut cu o „coadă umană reală” de 12 centimetri

-
//
08.11.2021

Un băiețel din Brazilia a suferit o operație imediat după naștere, după ce s-a născut cu o „coadă adevărată”. Cazul este extrem de rar și le-a atras atenția oamenilor de știință.

În Brazilia cazul unui băiețel care s-a născut cu o „coadă adevărată” lungă de 12 centimetri a atras atenția oamenilor de știință. Micuțul a suferit o operație care s-a finalizat cu succes, iar în prezent i-a fost îndepărtată „coada” pe care a avut-o la naștere. Micuțul a fost operat într-un spital de copii din orașul Fortaleza, Brazilia. La nivel mondial se cunosc doar 40 astfel de cazuri de bebeluși născuți cu „cozi umane reale”, potrivit FoxNews.com.

Medicii au întocmit un raport pentru cazul bebelușului născut cu o „coadă adevărată”

Medicii au făcut un raport cu privire la evoluția sarcinii și la nașterea propriu-zisă, pentru a observa care sunt aspectele ieșite din comun, care ar fi putut cauza această anomalie.

În raport medicii au precizat că mama bebelușului nu a consumat în timpul sarcinii alcool sau substanțe interzise, însă a fumat până la 10 țigări pe zi. De asemenea, în raport este precizat că mama s-a confruntat cu o infecție urinară în primul trimestru de sarcină și pentru a o trata a luat antibiotice.

mamaplus