mamaplus

Un bărbat și-a tratat soția precum o sclavă, iar pe copii îi obliga să facă duș îmbrăcați

-
//
06.04.2023

Un angajat al unui minister din Italia este acuzat că și-a maltratat soția și că le-a umilit pe cele două fiice ale acesteia, în vârstă de 7 și de 9 ani.

mamaplus

Pentru o perioadă de trei ani, femeia de origine japoneză și fetițele sale au fost supuse unui tratament inuman. Bărbatul a folosit împotriva lor pedepse corporale, umilințe și insulte verbale, informează protv.ro, conform La Repubblica.

Printre altele, individul le-a pus pe micuțe să mănânce carne stricată sau le-a lăsat flămânde. De asemenea, el le-a obligat pe fetițe să facă duș îmbrăcate.

Pentru a o umili pe care care îi este soție, bărbatul a scuipat pe podea, apoi i-a ordonat femeii să curețe.

„Ești o proastă, întoarce-te în Tokyo, parazito!”, a urlat bărbatul către soția sa.

Individul nu s-a oprit aici. El a bătut-o pe femeie în repetate rânduri.

Pe data de 22 februarie 2020, după o ceartă, bărbatul și-a prins soția de un picior, a tras-o lângă fereastră și a amenințat că o aruncă de la etaj.

În altă zi, el i-a spus soției că nu îi dă voie să le învețe pe fetițe limba japoneză și a amenințat-o că o va ucide dacă nu îi respectă decizia.

După ce cazul a ajuns în atenția autorităților italiene, femeia și fiicele sale au fost mutate într-un imobil protejat, pus la dispoziție de serviciile sociale.