mamaplus

Un bărbat și-a înecat cei trei copii în cadă, după ce soția l-a părăsit

-
//
17.06.2022

Un tată care și-a înecat cei trei copii într-o cadă și apoi le-a dus trupurile în dormitor, a fost acuzat de crimă. Jason E. Karels, în vârstă de 35 de ani, din Chicago, și-a înecat copiii unul câte unul în casa sa, luni, după ce el și soția sa Debra s-au despărțit, a declarat procurorul. Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional!

Copiii bărbatului - Bryant, 5 ani; Cassidy, 3 ani; și Gideon, 2 ani - își petreceau weekendul cu tatăl lor, când mama lor, Debra, le-a găsit cadavrele în dormitor. Karels nu se afla pe proprietate când micuții au fost găsiți fără viață. Părinții aveau custodia comună a copiilor, dar nu locuiau împreună. În interiorul locuinței, poliția a descoperit o notă scrisă de Karels către Debra: Dacă eu nu îi pot avea, atunci nici tu nu poți.

Autoritățile spun că crimele par să fi fost motivate din cauza unui context domestic. 

”Din păcate, a existat abuz domestic în relația lor, iar Debbie a obținut în sfârșit puterea să-l părăsească și să divorțeze. Debbie a vrut să mențină o relație cu tatăl copiilor ei și să-l lase să-i viziteze, iar acum știm că a fost o greșeală oribilă”, au spus oamenii legii. 

Rezultatele preliminare ale autopsiei au arătat că toți trei au murit prin înec

Karels a fost arestat după ce a condus poliția într-o urmărire ca în filme, timp de 17 minute, încheiată cu un accident. Ofițerii care purtau camere de corp l-au înregistrat pe tată recunoscând că și-a ucis cei trei copii mici înainte de a fugi. Ulterior, el a transmis poliției un ''raport detaliat'' despre ceea ce le-a făcut. Karels a trebuit să fie scos din vehicul de către pompieri și a fost internat în spital după accident. De atunci, a fost mutat la închisoarea Lake County, unde este reținut pe o cauțiune de 10 milioane de dolari. 

Tatăl a încercat să se sinucidă, după ce şi-a ucis copilaşii

Procurorii au cerut inițial ca tatălui să nu i se ofere posibilitatea de a ieşi pe cauțiune, dar nu au depus o cerere la instanță. Procurorul a spus că vor depune moțiunea, dar nu este de așteptat să intre în vigoare până marți. Karels a optat, de asemenea, să folosească un avocat din oficiu pentru că nu avea suficiente fonduri ca să angajeze unul pe cont propriu. Procurorul a mai spus că bărbatul a încercat să se sinucidă, după ce și-a ucis copiii cu brutalitate. Se pare că olițiștii au găsit sângele bărbatului în casă din încercările sale de a se răni, conform Daily Mail

Debra este în stare de şoc şi vorbise la telefon cu micuții chiar cu o seară înainte: ''Nu crezi niciodată că ți se va întâmpla așa ceva. Nu m-am gândit niciodată că le va face asta copiilor săi, dar acum știu, dacă ai vreo îndoială, nu o ignora''.

Mama a adus un omagiu celor trei copii ai săi, descriindu-i drept ''minunați'', fiecare având propria personalitate. Karels este de așteptat să apară la o audiere preliminară pe 13 iulie. 

mamaplus