mamaplus

Un băiețel de 6 ani a murit după ce s-a agățat de maşina mamei care voia să-l abandoneze

-
//
18.08.2021

O mamă fără inimă i-a lăsat pe cei trei copii ai săi într-un parc. În încercarea de a-i abandona, băieţelul de șase ani a fost ucis în timp ce voia să se întoarcă în mașină. Copilul de şase ani a fost târât de-a lungul drumului în timp ce femeia se îndepărta.

Americanca Brittany Gosney i-a adus pe trei dintre copiii ei într-un parc din Ohio, cu intenția de a-i abandona. Femeia de 29 de ani s-a îndepărtat de copii în timp ce fiul ei, James Hutchinson, s-a apucat de mânerul ușii, dar a căzut. Incidentul a avut loc pe 26 februarie. Băiețelul a suferit o lovitură fatală la cap, iar când Gosney s-a întors 40 de minute mai târziu, l-a găsit mort.

Mamă a patru copii, femeia a pledat vinovată la acuzațiile care i-au fost aduse: a pus viața copiilor în pericol şi crimă. După ce a dus cadavrul lui James acasă, l-a ținut într-o cameră timp de două zile, înainte de a încerca să scape de el, au spus procurorii. Două zile mai târziu, iubitul ei, în vârstă de 43 de ani, pe numele său James Hamilton, ar fi ajutat-o ​​să arunce corpul fiului ei în râul Ohio, notează Daily Star.

Femeia a pus totul pe seama nebuniei

După șase luni, corpul încă nu a fost găsit. Un omagiu a fost adus pentru băiețelul de şase ani în fața fostei sale case din Middleton, Ohio, comunitatea aducând baloane și ursuleți de pluș. Mama fără inimă se confruntă cu 15 ani în spatele gratiilor pentru crimă și 36 de luni pentru fiecare acuzație adusă de periclitare a vieții fiecăruia dintre copii.

Avocatul apărării David Washington a declarat pentru WLWT: ”Cred că înțelege în mod evident semnificația deciziilor pe care le-a luat.”

Gosney a pledat inițial nevinovată şi a pus totul pe seama nebuniei, dar a avut parte de o evaluare care a demonstrat contrariul. De asemenea, Hamilton s-a prezentat în fața instanței și se confruntă cu acuzații precum periclitarea vieții copiilor sau falsificarea probelor. El a pledat nevinovat în fața judecătorului şi va rămâne în custodia poliției până la următoarea întrevedere din luna octombrie.