mamaplus

Un băiețel de 3 ani şi-a salvat mama, după ce a învățat din desene cum să sune la ambulanță

-
//
19.11.2021

Propriul ei copil a fost îngerul salvator pentru o femeie din Marea Britanie. Băiețelul de trei ani a reuşit să sune la ambulanță, după ce învățase acest lucru din desenele animate. Copilul, care este fan al unui desen animat în care apar o maşină de poliție, o ambulanță şi o maşină de pompieri, a învățat de-a lungul timpului cum trebuie să acționeze atunci când cineva este în pericol. Pentru mama micuțului, acest lucru a făcut diferența dintre viață şi moarte, scrie The Sun.

Când cel mic a observat că femeia a rămas inconştientă pe podea, după ce căzuse pe scări,a pus mâna pe telefon şi a format numărul de urgență pe care îl văzuse în desenele de pe YouTube.

Thomas Boffey s-a cățărat apoi peste o portiță aflată în capătul scărilor și i-a lăsat pe medicii de pe ambulanță să intre în casa lor pentru a-i salva mama. Kayleigh Boffey a fost tratată la spital pentru leziuni la genunchi, glezne, umăr și șold, dar acum se recuperează acasă, alături de „mini-supereroul” ei. "Sunt extrem de mândră de el – a fost uimitor că știa ce să facă și nu s-a speriat”

Nu s-a speriat, iar acest lucru este datorat şi celor din dispecerat, care au făcut bine să-l mențină pe băiat calm, şi să construiască o relație pentru a putea obține informațiile de care aveau nevoie.