mamaplus

Un actor din trilogia ”Stăpânul Inelelor” a devenit tătic și a fost văzut prima oară cu copilul în brațe

-
//
19.05.2020

Actorul Elijah Wood, cunoscut datorită carierei sale în cinematografie și în special a personajului Frodo Baggins, din trilogia Stăpânul Inelelor, a devenit tătic în luna februarie, însă este foarte discret și nu a împărtășit nicio imagine cu marele eveniment din viața lui și a partenerei sale Mette-Marie Kongsved. Unica poză care confirma că cei doi urmează să devină părinți este cea în care Mette-Marie apare însărcinată.

mamaplus

Totuși, pe 15 mai cei doi au fost văzuți pe străzile din Los Angeles cu bebelușul în brațe și păreau extrem de fericiți, chiar dacă sunt nevoiți să poarte măști în contextul pandemiei actuale, potrivit DailyMail. Alături de Elijah era și Dominic Monaghan, colegul său din Stăpânul Inelelor. Pe cei doi actori îi leagă o prietenie de ani buni, încă de pe vremea când jucau în faimoasa trilogie.

mamaplus

Iubita lui Elijah, Mette-Marie, este producător danez. Relația lor datează din 2017 când au făcut cunoștință pe platoul de filmări pentru producția Don't Feel At Home In This World Anymore. De atunci cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar acum se bucură și de venirea pe lume a primului lor copil.

mamaplus
mamaplus