mamaplus

Trei frățiori au rămas orfani după ce mama lor a fost răpusă de COVID-19

-
//
19.03.2021

Trei băieți în vârstă de doar 5 ani au rămas fără părinți. Mama lor a fost ucisă de COVID-19, după cinci luni de la decesul tatălui, care a murit într-un teribil accident de maşină. În 2016, Ana Paula Faria a ajuns pe prima pagină a ziarelor din Brazilia, după ce a născut tripleți, deși știa că va aduce pe lume gemeni, informează The Scottish Sun.

Din păcate, femeia nu a apucat să se bucure prea mult de cei trei băieți ai săi. Infectată cu COVID-19, ea a murit la spitalul Santa Casa de Votuporanga, la vârsta de 37 de ani.

Ana Paula a dezvoltat simptome specifice luna aceasta, dar a fost testată negativ. Femeia a repetat testul pe 12 martie și a fost internată în spital, după care a avut rezultatul pozitiv. A doua zi, starea ei de sănătate s-a agravat, iar medicii au decis că trebuie mutată la secția de terapie intensivă. Femeia a murit la primele ore ale zilei de 16 martie, din cauza complicațiilor apărute.

Cu doar cinci luni mai devreme, soțul ei, Renato Santos, tatăl celor trei băieți, și-a pierdut viața într-un cumplit accident de maşină. Acum, copiii sunt îngrijiți de bunicii lor.

Moartea Anei Paula a venit la doar o săptămână după cea a surorii sale, Karina Angelica Faria, care a fost răpusă tot de COVID-19, la vârsta de 33 de ani. În afara tripleților, Ana Paula mai avea un fiu în vârstă de 18 ani.

mamaplus