mamaplus

Șapte orașe din Europa, surprinzător de romantice

-
//
16.07.2019

Probabil că primul oraș care îți trece prin minte atunci când auzi cuvintele romantism și Europa în aceeași frază este Parisul, urmat imediat de Veneția. Însă dincolo de acestea există o mulțime de alte locuri care îți vor oferi o experiență cel puțin la fel de memorabilă ca cea de lângă Turnul Eiffel.

mamaplus

Iată câteva sugestii de orașe europene pe care să le ai în vedere atunci când plănuiești o escapadă romantică:

Oslo, Norvegia
Având în vedere diversitatea cafenelelor și atracțiile turistice, te vei îndrăgosti iremediabil de Oslo. Când te afli aici trebuie să vizitezi Norwegian National Opera & Ballet și Vigeland Park. Vremea rece este perfectă pentru a te cuibări în brațele persoanei dragi.

Mykonos, Grecia
Santorini primește de obicei laudele când discutăm despre romantism, în timp ce Mykonos rămâne destinația preferată de tineri pentru distracție. Însă această insulă grecească are mult mai multe de oferit, precum plaje unde costumul de baie este opțional și taverne cu priveliști către mare.

Ljubljana, Slovenia
Ljubljana nu este tocmai capitala de basm în care se scriu poveștile de dragoste, însă cu siguranță ar trebui să se întâmple un asemenea lucru. Aici vă veți bucura de cel mai relaxant masaj de cuplu, iar călătoriile cu barca spre apus vă vor lăsa cu niște amintiri cu adevărat impresionante.

Cascais, Portugalia
Cascais oferă cam tot ceea ce ți-ai putea dori de la o destinație de pe coastă – țărmuri, restaurante în aer liber și magazine cu suveniruri, precum și o mulțime de baruri cu vinuri alese.

Valetta, Malta
Această capitală servește doză dublă din flerul mediteranean. Turiștii pot conta pe bucătăria autentică și băuturi pe măsură. De asemenea, Republic Street aliniază o mulțime de magazine de bijuterii, iar pentru o noapte memorabilă, sigură-te că rezervi o cameră de hotel cu spa inclus.

Budapesta, Ungaria
Regina Dunării câștigă în fața celorlalte capitale europene când vine vorba de relaxare în cuplu. Orașul are nenumărate centre de spa, locuri din care să privește apusul și restaurante renumite.

Palma, Spania
Palma nu este o alegere prea grea de făcut, având în vedere cerul mereu senin și arhitectura intrigantă. Aici există mai multe locuri unde poți savura un cocktail alături de persoana iubită și te poți simți cu adevărat în vacanță. Mâncarea este foarte bună, iar în ceea ce privește hotelurile, ai o varietate semnificativă din care îl poți alege pe cel care îți oferă condițiile dorite.

Sursa