mamaplus.md

Cele mai irezistibile oferte din partea agențiilor de turism pentru Ziua Îndrăgostiților

-
//
10.01.2019

Puține zile ne mai despart de luna îndrăgostiților, în care fiecare persoană care este într-o relație vrea să-și impresioneze sufletul pereche.

mamaplus.md

Agenţiile de turism se întrec în oferte pentru cei care vor să sărbătorească în străinătate. Operatorii spun că în vogă sunt excursiile în marile oraşe europene, iar cea mai căutată destinaţie rămâne Parisul. 

Pentru un sejur de patru zile un cuplu va trebui să cheltuiască cel puţin 1.000 de euro, dintre care 700 reprezintă preţul pentru bilete, transport, cazare şi mic dejun. 

"De obicei, moldovenii aleg acel city break de trei, patru zile, cum ar fi Parisul şi Barcelona. Deja avem rezervări pentru Barcelona în această perioadă, şi plus la aceasta, cei care au fost mai rapizi şi au rezervat la un preţ accesibil, pentru că au fost oferte şi la bilete de avion", a menţionat Irina Rotaru, manager agenţie de turism.

Dacă optaţi pentru un sejur de o săptămână, cu aceiaşi bani puteţi alege Marea Roşie. Partea bună este că aici aveţi all inclusive şi scăpaţi de cheltuieli suplimentare.

Pentru cei mai pretenţioşi, sunt oferte în Thailanda. Doar că şi preţul pentru un sejur de nouă zile este de 1.600 de euro per cuplu. Pachetul include zborul şi cazarea cu mic dejun şi cină.

O vacanţă de şapte zile în Dubai pentru două persoane costă cel puţin 1.300 de euro. În acest preţ intră zborul din Odesa, cazarea cu micul dejun şi cina. Iar pentru şapte zile de vacanţă în Sri Lanka, îndrăgostiţii plătesc cel puţin 2.500 de euro. 

"Sunt şi turişti cărora le plac destinaţiile exotice. Sigur că se vor găsi şi din acei care vor opta pentru Thailanda sau Dubai pentru a zbura de sărbători", a declarat Olesea Michitenco, manager agenţie de turism.

De asemenea, mulţi bărbaţi preferă de Ziua Îndrăgostită să facă o cerere în căsătorie. Pentru asta sunt şi companii speciale care pună la punct toate detaliile, iar preţul cerut este de cel puţin 300 de euro. 

Ziua Îndrăgostiţilor mai este cunoscută şi ca Sfântul Valentin. Sărbătoarea a fost preluată de americani în secolul al 18-lea. Potrivit tradiţiei româneşti, iubirea este sărbătorită de Dragobete, în 24 februarie.

Sursa: publika.md