mamaplus

Te iau fiorii! Doi copii mici au sărit de la etajul 3, încercând să scape de flăcările din apartament

-
//
22.07.2020

Doi băieți de 3 și 10 ani au reușit să scape cu viață după ce s-au aruncat de la etajul trei al apartamentului în flăcări și au fost prinși de trecători. În imaginile de pe internet este surprins momentul în care doi frați au sărit dintr-un apartament în flăcări, fiind prinși de trecători.

Cazul a avut loc în orașul Grenoble din Franța. Conform presei locale, cei doi au avut doar probleme de respirație din cauza fumului inhalat. Unul dintre frați a fost aruncat pe fereastră, de la etajul trei al clădirii, în timp ce flăcările cuprinseseră balconul, iar fumul negru și dens ieșea prin ferestre.

La îndemnul trecătorilor, fratele mai mare l-a scos pe fereastră pe cel mic și l-a lăsat să cadă în brațele salvatorilor adunați jos, după care a sărit și el. Potrivit presei franceze, băieții au fost spitalizați, împreună cu alți 17 locatari, din cauza inhalării fumului.

Patru dintre cei care i-au prins pe băieți au fost, de asemenea, spitalizați pentru a verifica dacă au suferit fracturi de la impactul prinderii celor doi băieți.