mamaplus

Tatiana Granciuc a născut un băiețel: ”Mă topesc de dragul lui!”

-
//
12.08.2020

Tatiana și Octavian Granciuc au așteptat cu nerăbdare să-și țină în brațe primul copilaș. Micuțul Daniel a ales să vină pe lume în data de 11 august, spre marea bucurie a părinților. Prezentatoarea emisiunii ”Iubește Viața, la TV8” ne-a povestit în exclusivitate despre primele ei emoții de mămică și ce prenume a ales pentru bebeluș.

”Sunt emoții de nedescris. Am rămas cu amintiri frumoase despre naștere, chiar dacă am avut un travaliu de 12 ore, ceea ce e absolut normal pentru prima dată. Am optat pentru analgezia epidurală și sincer o recomand cu mare drag tuturor viitoarelor mămici. Băiețelul nostru, Daniel, a avut în momentul nașterii 3,500 kg și 55 de cm, mă topesc de dragul lui. Acum ne acomodăm cu magicul fenomen de alăptare, sper tare mult să fie și alăptarea un proces frumos, de la care să primim ambii plăcere maximă.”, a relatat Tatiana Granciuc pentru MamaPlus.md.

mamaplus

Reamintim că prezentatoarea TV a anunțat în premieră că va deveni mămică în primăvara acestui an, chiar în ziua de Paști. Ea a fost activă până în ultimul trimestru de sarcină, fiind foarte dedicată emisiunii pe care o prezintă.

În vara acestui an, Tatiana și Octavian Granciuc au sărbătorit doi ani de căsnicie.

mamaplus
mamaplus