mamaplus

"Sunt distrusă, plâng non-stop". Mămică de 24 de ani, atacată dur pentru numele pus bebelușului ei

-
//
15.03.2023

Liana Jade, o vedetă influentă pe rețelele sociale, a izbucnit în lacrimi într-un videoclip recent, mărturisind că a cedat nervos în urma criticilor care i-au fost aduse de fani în ultimele zile. Cum și-a botezat vedeta băiețelul și ce i-au spus criticii? Influencera cu milioane de urmăritori pe rețelele sociale  a izbucnit în lacrimi după ce numele neobișnuit al bebelușului ei a provocat reacții critice din partea fanilor.

mamaplus

Foarte mulți oameni au acuzat-o că a pus un nume „ridicol” băiețelului ei și că micuțul va fi batjocorit toată viața din acest motiv, scrie kanald.ro.

Ce nume are bebelușul de 8 luni

Cuplul britanic Liana Jade și Connor Darlington și-au numit băiețelul în vârstă de opt luni Koazy, pronunțat Cozy, care înseamnă în engleză „comod, comfortabil”.

Este un nume neobișnuit, dar nu unul care să atragă un oprobiu public, cum i s-a întâmplat femeii- potrivit News.com.au.

Cu toate acestea, cei doi YouTuberi celebri- cu 2,71 milioane de urmăritori- au fost criticați pentru alegerea lor neortodoxă a numelui, ceea ce a determinat-o pe Liana, în vârstă de 24 de ani, să cedeze nervos.

Clipul postat de Liana pe TikTok a strâns peste 6,3 milioane de vizualizări în doar câteva zile.

Cea mai dură critică primită de cuplul de Youtuberi

Mama lui Koazy a fost vizibil afectată de un Podcast celebru, intitulat Unplanned, găzduit de cuplul american Matt și Abby Howard, care au criticat numele „noi și unice” ale bebelușilor.

Matt și Abby au făcut aluzie la Koazy, menționând nume neobișnuite „ridicole” și „scăpate de sub control”.

Abby a adăugat că este un mare semn de întrebare, „un steag roșu” botezarea unui copil cu un nume care nu există niciunde, afirmând că e o prostie „flexibilitatea pe care doar tu crezi că există”.

Perechea, care așteaptă cel de-al doilea copil, a lăsat deschisă secțiunea de comentarii a videoclipului lor, ceea ce le-a permis altora să critice alegerea „nefericită” a cuplului Liana și Connor.

Saga a lăsat-o tulburată pe Liana, tânăra mamă spunând că este „crud” să le permită oamenilor cărora nu le place numele pus de ea bebelușului să „devină agresivi și jignitori”.

„Oamenii au spus că l-am numit Koazy pentru că era confortabil în pântece. Dar nu. Era un nume pe care îl aveam deja și, pe măsură ce sarcina creștea, oamenii spuneau „e atât de confortabil în burta ta”, lucru care mi-a confirmat alegerea, a explicat ea într-un videoclip plin de lacrimi.

mamaplus