mamaplus

Soția lui Pepe este însărcinată? Ce spune artistul despre asta

-
//
23.10.2020

Din ce în ce mai des, fanii interpretului din România s-au întrebat dacă nu cumva frumoasa sa soție Raluca se pregătește să devină mămică din nou, pentru că a afișat o burtică suspectă. Cântărețul a devenit tată pentru prima oară acum 8 ani, atunci când s-a născut fiica lui Maria, iar la trei ani distanță soția lui i-a mai dăruit o fetiță, Rosa, de care artistul este foarte mândru.

De curând, Raluca a postat o fotografie de la ziua de naștere a fiicei sale, care a ridicat foarte multe semne de întrebare. Soția artistului era îmbrăcată cu o rochie lungă și ușor vaporoasă, iar ce a atras atenția este chiar burtica pe care bruneta ar încerca să o ascundă. Felicitările și urările de bine nu au întârziat să apară, de rând cu zecile de întrebări cu privire la o eventuală sarcină.

mamaplus

Chiar dacă fanii au așteptat o altă reacție sau răspuns din partea lui Pepe, el însă a răspuns categoric și chiar supărat pe faptul că lumea vorbește despre asta: ”Ar fi o surpriză și pentru mine. Personal, îmi doresc înțelegere, sănătate. Acum nu e momentul, ea nu este însărcinată...”