mamaplus

Și-au părăsit fiica de 8 ani într-o benzinărie, pentru că nu mai suportau obrăznicia ei

-
//
04.10.2020

O fetiţă în vârstă de 8 ani a fost pur şi simplu abandonată, părăsită de părinţi la o benzinărie, cu un bilet în care aceştia îşi motivau gestul revoltător. Fetița a fost lăsată în mijlocul drumului fără bagaje sau haine de schimb.

Cazul a avut loc într-o localitate din Indonezia. Pe bilețelul pe care-l ținea fetița în mână părinții au scris că nu mai aveau de ales pentru că s-au săturat de comportamentul ei rău, fetița fiind obraznică.

Ulterior copila a fost preluată de poliţişti, după ce mai multe persoane au observat-o stând speriată, singură în zona benzinăriei, fără alte bagaje ori haine de schimb. Doar ea şi un bilet.

„Copilă, iartă-mă. Sunt forțată să te las pe stradă pentru că nu mai sunt dispusă să te văd suferind sau torturată din cauza răutăților tale, în fiecare zi cauzezi probleme. Iartă-mă copilă. Ai grijă de tine” au fost cuvintele scrise de mama fetei în biletul pe care micuţa speriată îl ţinea în mână la apariţia autorităţilor.

Polițiștii spun că nu au primit nicio sesizare despre dispariţia vreunui copil, motiv pentru care fata nu a putut fi identificată. Ea a fost plasată în grija unui asistent maternal, iar o anchetă pentru abandonarea minorei a fost deschisă.

Potrivit Mirror, fata a fost abandonată la o benzinărie pentru că era „prea problematică”. Părinţii sunt căutaţi acum, urmând să răspundă pentru fapta lor.