mamaplus

Sărbătoare mare în familia Adrianei Ochișanu: ”La mulți ani minunea mea cu ochi albaștri„

-
//
02.02.2022

Acum cinci ani, într-o zi de joi, 2 februarie, îndrăgita interpretă Adriana Ochișanu aducea pe lume o fetiță. ”Mihaela s-a născut la ora 17:30 și cântărea 2,750 kg, iar înălțimea ei era de 50 cm”, își amintește cu drag artista. Adriana mărturisește că acest copil este o binecuvântare. Cu ocazia zilei de naștere a Mihaelei, artista a publicat un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

”La mulți ani prințesa mea, minunea mea cu ochi albaștri, 5 ani de fericire, mulțumesc bunului Dumnezeu ca m-a binecuvântat să fiu mămica ta, să fii sănătoasă, să ai o copilărie frumoasă și să ne dăruiești in fiecare zi zâmbetul și glasul tău cristalin, așa cum știi tu sa ma mângâi atunci când te îmbrățișez, te iubesc puiul mamii pui!”, se arată în mesajul Adrianei Ochișanu.

Ziua de astăzi a început cu multe baloane, zâmbete și urări din partea rudelor și a admiratorilor.

mamaplus

Într-un interviu recent, Adriana Ochișanu a menționat că la baza relației cu fiica sa stă prietenia.

”Trebuie să-i fii prietenă și mai apoi mamă, pentru că așa se învață lucrurile mai simplu. Sunt mai receptivi și cobori la nivelul lor, de copil. Recunosc, sunt momente când nu prea înțelege și ne mai certăm, ca orice mamă și copil. Încercăm să le aplanăm și să liniștim spiritele.”, a menționat artista într-un interviu pentru emisiunea ”Iubește viața”.