mamaplus

Rodica Rusu vorbește în premieră despre divorț și relația cu actualul său iubit

-
//
16.09.2021

La începutul acestei luni, superba prezentatoare TV Rodica Rusu ne-a surprins plăcut cu primele imagini cu actualul său iubit, alături de care se simte fericită și împlinită. Relația lor pare să prindă aripi, pentru că împreună se simt cel mai bine, iar călătoriile frumoase sunt la ordinea zilei. De câteva luni bune, Rodica și-a regăsit dragostea în brațele olandezului Danny Wichers, iar acum a decis să vorbească pentru prima oară despre separarea de fostul său soț, Igor Eșanu.

Într-o ședință de întrebări și răspunsuri pe Instagram, prezentatoarea TV a descris cu sinceritate ce simte la momentul actual despre experiența din trecut.

”În primul rând a fost o decizie asumată. În al doilea rând am ales să fiu fericită. Nu-mi stă în fire să-mi plâng de milă și nici nu a fost cazul. Așa a fost cel mai potrivit pentru amândoi, cred eu.”, se arată în mesajul ei.

Cum după orice furtună apare soarele, Rodica Rusu se bucură în prezent de o relație armonioasă și a povestit cum l-a cunoscut pe cel care i-a furat inima.

”Ne-am cunoscut online și apoi foarte repede offline. Deocamdată sunt stabilită la Chișinău. Des merg la București și oriunde în lume cu el. Pentru că acasă nu este un loc, dar este un feeling.”, mai spune ea.

mamaplus

Menționăm că prezentatoarea TV Rodica Rusu a fost căsătorită anterior cu Igor Eșanu. Cei doi au împreună un băiețel care va împlini 6 ani la sfârșitul lunii septembrie. Fostul ei soț este acum într-o relație cu jurnalista Rodica Ciorănică.