mamaplus

Rețeaua de magazine Baby-Boom din Chișinău oferă în chirie produse pentru copii

-
//
09.10.2019

Acum, la Baby-Boom este convenabil nu doar să cumpărați, ci și să închiriați produse pentru bebeluși. Întreaga gamă este disponibilă online, iar compania vă asigură că descrierea și fotografiile corespund sută la sută cu realitatea. Mai multe detalii aflați în continuare.

mamaplus

Când ai nevoie de închirierea produselor pentru copii?

  • Atunci când aveți oaspeți cu copii mici și vreți să le oferiți cât mai mult confort. Scaun special, cărucior, pătuț sau șezlong pentru pici - toate acestea, în general, sunt lucruri rar purtate, dar sunt atât de necesare!
     
  • Atunci când nu doriți să achitați bani în plus pentru o jucărie sau un gadget care, probabil, nu vor fi pe placul dvs. sau al copilului. În acest caz, leasingul vă permite să treceți un „test drive” și, într-un final, să luați decizia corectă.
     
  • Atunci când planificați o mare sărbătoare pentru copii sau adulți, puteți organiza un spațiu de joacă special pentru oaspeții mici.

Baby-Boom nu este doar o soluție convenabilă, ci și una sigură pentru oricare dintre aceste situații. După utilizare, toate produsele sunt curățate. Accesoriile cu un grad ridicat de uzură sunt retrase, iar aparatele electrice în mod regulat sunt testate.

mamaplus

Cum să închiriați un produs necesar?

În primul rând, alegeți modelul preferat! Amintim că acest lucru îl puteți face online.

În al doilea rând, completați formularul comenzii online sau sunați la numărul de telefon: 078 881 099.

În al treilea rând, serviciul se achită prin orice modalitate de plată, convenabilă pentru dvs.:

- în numerar la oficiul Baby-Boom sau curierului la livrare;

- prin terminal;

- prin transfer bancar în contul companiei.

După înregistrarea comenzii, produsele necesare vor fi livrate la adresa indicată, abolsut gratuit în raza or. Chișinău. Este posibilă și preluarea mărfurilor. Toate detaliile trebuie să le precizați în timpul plasării comenzii.

De ce Baby-Boom?

Rețeaua de magazine Baby-Boom comercializează produse pentru copii de mai bine de 10 ani. Compania cunoaște perfect de ce au nevoie părinții și copiii pentruo copilărie fericită. La Baby-Boom se lucrează cu grijă cu întreaga serie de produse (36.000 de poziții) și sunt selectate numai mărcile care au dețin certificarea completă a produselor, astfel încât să vă convingeți de calitatea mărfii.

De asemenea, la Baby-Boom pentru clienții fideli există un program de loialitate a returului de numerar - 10% din achiziția* dvs. este returnată în portofel. Este destul de simplu să te înregistrezi și să participi în cadrul programului de bonus.

Trebuie să descărcați aplicația UDS. La rubrica Magazine găsiți Baby-Boom și alăturați-vă! Apropo, cu codul promoțional UKRX6803 puteți obține primele 50 de puncte, echivalente cu 50 lei.

*Rambursarea banilor nu este valabilă pentru următoarele produse: mâncare pentru copii, scutece, mărfuri promoționale și cele la preț redus.

Detalii despre program, dar și despre închirierea de produse pentru copii, puteți afla apelând numărul de telefon: 078 881 099.

mamaplus

Timp de 13 ani, am fost unul dintre liderii de pe piața copilăriei și în această perioadă mii de mame și tați, bunicii și bunicile au devenit clienții noștri

Adresa: Republica Moldova, or. Chișinău, str. Bucuriei 1
Adrese magazinelor
Telefon: (+373) 60 127 700
Facebook
Instagram

Site