mamaplus.md

Regretele Danielei Ciocanu din vacanța în Maldive

-
//
18.01.2019

Graviduța Daniela Ciocanu a revenit din luna de miere din Maldive. Chiar dacă a fost o vacanță de vis, prezentatoarea TV are câteva regrete.

mamaplus.md
  • Imi pare rau ca am avut putin spatiu la intoarcere si nu am putut lua de pe insula mai multe fructe( preferatele mele: papaya, maracuja, guava) dar cate ceva am bagat printre haine
  • imi pare rau ca am uitat pe masuta de la iesire plicutletul meu cu ceaiul de hrisca de la @ceai_bun , i-am simtit lipsa acolo, el are o groaza de avantaje de al bea intrati pe pagina lor, este multa informatie acolo. Unul ar fi efectul diuretic care lupta cu retentia de apa, si eu asa aveam nevoie de ajutorul asta in lupta cu retentia de apa de pe insula.
  • imi pare rau ca am ratat ocazia sa imi fac o poza cu actrita @gal_gadot , Wonder Woman, pe care am intalnit-o dimineata inainte sa aterizam in Male langa WC , ambele asteptam cu periutele de dinti sa mergem la baie. Era atat de naturala( pe un moment avema dubii ca e ea) m-a intrebat daca stau la rand. Mi-a zambit si s-a pus pe asteptat. E foarte frumoasa, cu coada prinsa, fara machiaj si o voce blanda. Si eu nu am indraznit sa o deranjez cu rugamintea mea. Da voi cu ce amintiri va intoarceti din vacante?

Sursa: Mamaplus.MD