mamaplus

Prințul William îi este infidel lui Kate Middleton. Iată cu cine a înșelat-o

-
//
09.04.2019

Chiar și cuplurile regale cad pradă infidelității. De câteva zile, se zvonește că Prințul William ar fi înșelat-o pe Kate Middleton.

mamaplus

Totul a început de la declarațiile făcute de jurnalista Nicole Cliffe (Slate, ELLE, The Guardian …) pe Twitter. Ea a amintit că, săptămâna trecută, The Sun a publicat un articol despre cuplul Cholmondeley, nobili britanici foarte apropiați de familia regală, care ar fi căzut în dizgrație la Palatul Kensington și acum se află pe lista neagră a anturajulului Prințului William și Kate Middleton.

Mai exact, articolul susținea că Prințul William și Rose Hanbury, Marchiză de Cholmondeley, ar fi avut o relație. Reporterul a spus că The Sun a primit „un avertisment” de la Palatul Kensington după publicarea articolului, în care se preciza că o astfel de relație nu a existat. Dar asta nu a fost suficient pentru ca scandalul să fie redus la tăcere. Un celebru jurnalist britanic de cooking a afirmat pe Twitter că în cadrul nobilimii „toată lumea știe de luni buni”, înainte de a-și șterge tweet-ul. Informațiile ar proveni chiar de la Rose Hanbury, care nu și-a ascuns relația de prietenii ei.

mamaplus

Potrivit jurnalistei Nicole Cliffe, dacă relația dintre Prințul William și Prințul Harry s-a răcit în ultimele luni, acest lucru nus-a întâmplat din cauza lui Meghan Markle, așa cum este adesea raportat, ci din cauza acestui caz. Prințul Harry îl acuză pe fratele său că este infidel, în timp ce aventura acestuia i-ar fi distrus relația cu Kate. „Asta ne-a distrus copilăria, tu faci aceleași greșeli ca tata, ai trei copii mici!”, ar fi fost auzit spunând Prințul Harry, susțin surse citate de The Sun. Dar, ca întotdeauna, familia regală britanică își urmează principiul: „Nu explicați niciodată, nu vă plângeți niciodată”.

Sursa