mamaplus

Primele imagini de la nunta lui Kourtney Kardashian cu Travis Barker, la Portofino

-
//
23.05.2022

A treia oară e cu noroc. Așa se spune. Vedetele și-au unit destinele în Italia, alături de rude și prieteni. Este a treia ceremonie pentru Kourtney Kardashian și Travis Barker. Și cea mai spectaculoasă, întrucât s-a ținut într-un castel din Portofino, Italia.

Kourney, în vârstă de 43 de ani, și basistul Blink-182 în vârstă de 46 de ani au spus ”Da” duminică, într-o ceremonie de basm, la castelul Brown, după ce în urmă cu o săptămână s-au căsătorit legal la Santa Barbara, cu un public restrâns. De asemenea, ei au mai avut o tentativă de unire a destinelor, însă în glumă, la o capelă din Las Vegas, unde un Elvis i-a căsătorit.

mamaplus

Și de data aceasta, rochia miresei a fost una scurtă. Kourney, spectaculoasă ca o prințesă, a optat pentru o rochie Dolce & Gabbana și un voal imens. A purtat părul strâns, machiaj discret de zi și unghii roz. Mirele a fost la fel de sofisticat, într-un costum negru. Aranjamentele de nuntă sunt absolut spectaculoase, după cum le puteți vedea în imaginile din acest articol.

mamaplus

La nunta cu ștaif din luxoasa stațiune italiană Portofino au fost prezente și celebrele femei Kardashian, mama sa Kris Jenner și surorile Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner și Kylie Jenner.

De asemenea, alături de mireasă au fost și copiii acesteia, fiul Mason de 12 ani, fiica Penelope de 9 ani și fiul Reign de 7 ani. Tatăl copiilor și fostul soț Scott Disick nu a fost prezent și, potrivit zvonurilor, nici nu a primit vreo invitație în acest sens.

Mireasa a fost condusă, atipic, la altar de către mama sa, Kris Jenner, care a ținut-o de mână.

mamaplus

La marele eveniment și copiii mirelui au fost prezenți: Fiul Landon (18 ani), fiica Alabama (16 ani) și fiica vitregă Atiana De La Hoya (23 de ani).

Ceremonia spectaculoasă a avut loc în aer liber, pe o stâncă. Celebra soră Kim Kardashian a optat pentru o ținută neagră, o rochie lungă, cu detalii de dantelă.

Ca de obicei, îndrăgostiții au avut adevărate demonstrații de afecțiune publice, mai ales că de data aceasta au fost personajele principale.